Στον Focus Fm 103,6 και στην εκπομπή “8-11” του Στέφανο Δαμιανίδη φιλοξενήθηκε σήμερα ο Κομοτηναίος δημοσιογράφος Νίκος Αρβανίτης.


“Πλησιάζουμε σε ένα εφιαλτικό σενάριο της απλής αναλογικής, όπου το θέμα δεν είναι εάν θα εκλεγούν μουσουλμάνοι συμπατριώτες μας, αλλά εάν εκλεγούν άνθρωποι που υπάγονται απευθείας στις παρακρατικές δομές του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής το οποίο το ανέχονται παθητικά ή το ενισχύουν ενεργητικά, όλα τα συστημικά κόμματα» ανέφερε.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε τεράστιο θέμα στην περιοχή, όχι τόσο από το προξενείο. Το προξενείο κάνει αυτό που κάνει, το ίδιο και η Τουρκία. Από τον τρόπο που οι τοπικοί προύχοντες, ανέχονται, ορέγονται ή συνάπτουν σχέσεις με το προξενείο. Το πρωί είναι στελέχη των κομμάτων και το βράδυ πηγαίνουν στην πίσω πόρτα του προξενείου, παίρνουν τα μαύρα χρήματα σε πακέτα και μετά εξαγοράζουν ψήφους», σημείωσε ο κ. Αρβανίτης.

“Εδώ στη Θράκη έχουμε πολλές καταγγελίες, για περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών μέσα στις παρακρατικές παράνομες δομές του προξενείου. Ακόμα και χοτζάδες του παραμουφτή Ξάνθης έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών. Τα άκουσε ποτέ κανείς αυτά;” αναρωτήθηκε.

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Γάκης: “Έχουμε να κάνουμε με παγκόσμια δικτακτορία – Ο δικός μας δικτάτορας σπεύδει πρώτος να εφαρμόσει όσα αποφασίζονται εν κρυπτώ”
Επόμενο άρθροΔιακοπές ρεύματος αύριο στις Σέρρες