Τα θέματα της ασφάλειας συζήτησε ο Πρόεδρος του Κινήματος, Νίκος Ανδρουλάκης, στη σημερινή συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

«Το δόγμα της κυβέρνησης για “νόμο και τάξη”, όπως αυτό αναπτύχθηκε μετά το 2019, έχει καταρρεύσει παταγωδώς. Η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα αυξάνονται», επισήμανε, κάνοντας ειδική αναφορά στο τραγικό περιστατικό με τον νέο αστυνομικό που έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να κερδίσει λίγα χρήματα παραπάνω, καθώς κάποιοι αναγκάζονται να κάνουν δύο και τρεις δουλειές, αλλά και στον θάνατο του αστυνομικού των ΜΑΤ στου Ρέντη.

Έθεσε επίσης ως κορυφαία ζητήματα την αξιοκρατία και τη μισθολογική ενίσχυση στο Σώμα.

«Εμείς θέλουμε και στεκόμαστε στο πλευρό τους, γιατί ο πολίτης νιώθει απεριόριστη ανασφάλεια. Και ιδιαίτερα οι φτωχότεροι Έλληνες και η μεσαία τάξη που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν αυτό το οποίο έπρεπε να προσφέρει το κράτος καθημερινά, σε όλες τις γειτονιές της χώρας», τόνισε.

Προηγούμενο άρθροΜεταφορά σκόνης από τη Σαχάρα σήμερα και αύριο
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: «Το μήνυμα των ευρωεκλογών πρέπει να είναι ηχηρό, αντισυστημικό, εθνικό, κοινωνικό και λαϊκό»