Νίκαια: Βρέθηκε η 14χρονη Μαρκέλλα – Την κακοποίησαν σεξουαλικά οι απαγωγείς της

Τέλος στο θρίλερ με την αρπαγή της 14χρονης Μαρκέλλας από τη Νίκαια, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

“Ήταν σε φρικτή κατάσταση. Βρέθηκε στο Μαρκόπουλο χθες το βράδυ. Επικοινώνησε με τους γονείς της και στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβληθεί καταγγελία. Το κορίτσι βίωσε φριχτές στα χέρια των πέντε απαγωγέων της όλες αυτές τις μέρες και κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά” ανέφερε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Η περιπέτεια της Μαρκέλλας Τ. 14 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Μαρκέλλα Τ. κατάφερε να διαφύγει της Οδύσσειας που πέρασε από την ημέρα της εξαφάνισής της στις 7/10/22, όταν απήχθη, παρά τη θέλησή της, από ενήλικα άτομα από την περιοχή της Νίκαιας. Το κορίτσι ταλαιπωρήθηκε στα χέρια αγνώστων που προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν. Από σεβασμό στο παιδί και στο μέλλον του δεν θα περιγράψουμε την φρίκη που βίωσε.

Στο παρόν, βρίσκεται ανακουφισμένη και ασφαλής κοντά στην οικογένειά της ενώ Ψυχολόγος του Συλλόγου βρίσκεται δίπλα της, με στόχο την άμεση και ολιστική υποστήριξη του παιδιού μετά από την τραυματική εμπειρία που έζησε».

Προηγούμενο άρθροΣτον ανακριτή σήμερα ο 40χρονος Αιγύπτιος για τον βιασμό της 14χρονης κόρης του
Επόμενο άρθροΣτη Βουλή η τροπολογία για την επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης