Νίκαια: 32χρονος απήγαγε 14χρονη ενώ την είχε επίσης βιάσει πριν 20 μέρες

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Νίκαια όπου μια 14χρονη μαθήτρια απήχθη για δεύτερη φορά μέσα σε 20 μέρες από έναν 32χρονο.

Η δεύτερη φορά που απήχθη η 14χρονη κοπέλα ήταν την Παρασκευή, περίπου στις 9.30 το βράδυ, ενώ πήγαινε με την αδερφή της στον φούρνο της γειτονιάς.
Την ώρα που τα δύο κορίτσια βρίσκονταν στο δρόμο, σταμάτησε ξαφνικά ένα αυτοκίνητο και βγήκαν από αυτό περίπου 6 άτομα, μεταξύ αυτών και ένας 32χρονος παντρεμένος με δύο παιδιά – χωρισμένος πρόσφατα – ο οποίος φλέρταρε την κοπέλα.
Σύμφωνα με το Mega, ο άνδρας άρπαξε την 14χρονη, την έβαλε με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο του και απομακρύνθηκαν με μεγάλη ταχύτητα, ενώ πρώτα χτύπησαν την μεγαλύτερη αδερφή.
Η πρώτη αρπαγή της κοπέλας συνέβη πριν από 20 μέρες, όταν πήγαινε το πρωί στο σχολείο – από τον ίδιο τον 32χρονο και με τον ίδιο τρόπο, ενώ φέρεται να το βίασε σε ένα υπόγειο.
Έπειτα από παρέμβαση του αδερφού του, ο 32χρονος είχε εγκαταλείψει το κορίτσι την επόμενη μέρα στις 3 το μεσημέρι στην πλατεία της περιοχής.

Προηγούμενο άρθροΚίνα: Εκτόξευση ηλιακού αρατηρητήριου
Επόμενο άρθροΈρευνα: Μεγαλύτερος ο κίνδυνος επικίνδυνων καρδιαγγειακών επιπλοκών για τους ανθρώπους με αυτοάνοσο νόσημα που έπαθαν έμφραγμα