Νέο «άδειασμα» Καραμανλή για την υποψηφιότητά του στις εκλογές από τη Φωτεινή Πιπιλή

Όλο και περισσότερες γίνονται οι αντιδράσεις για την συμμετοχή του πρώην υπουργού Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Αυτή τη φορά το νέο άδειασμα ήρθε από τη Φωτεινή Πιπιλή, συγκεκριμένα, η Βουλευτής μιλώντας στον ΑΝΤ1, «άδειασε» τον Κώστα Καραμανλή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να μας διευκολύνει ο Κώστας Καραμανλής και να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές».
Αξίζει να σημειωθεί, πως το βράδυ της Πέμπτης και ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, τοποθετήθηκε για το θέμα, λέγοντας πως ο πρώην υπουργός Υποδομών πρέπει να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ότι δεν μπορεί να πάρει την απόφαση και γι’ αυτό είπε να τον βοηθήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Νομίζω ότι για τον ίδιο πρώτα από όλα θα είναι καλύτερο, θα είναι πιο ήσυχος με την συνείδησή του. Νομίζω – και τον καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι χώμα – αν δεν μπορεί να πάρει την απόφαση, πρέπει να τον βοηθήσει ο πρωθυπουργός», ανέφερε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.
Παράλληλα, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, όταν ρωτήθηκε σχετικά παρέπεμψε στη δική του στάση- το 2009 και ενώ εξελισσόταν η διερεύνηση της υπόθεσης του Βατοπεδίου, στην οποία ήταν εμπλεκόμενος, αποφάσισε να ενημερώσει τον τότε πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, ότι δεν επιθυμεί να συμπεριληφθεί στις λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές.

Προηγούμενο άρθροΒομβαρδισμένο τοπίο οι αγροτικοί δρόμοι στο Ωραιόκαστρο – Ποιοί και γιατί κοροϊδεύουν τους αγρότες
Επόμενο άρθροΟι μαθητές του Γυμνασίου Κορινού Πιερίας έστειλαν το δικό τους μήνυμα