Για «θρασύτατα ψέματα» όσον αφορά το διάγγελμα του πρωθυπουργού έκανε λόγο μιλώντας στον Focus FM και στον Στέφανο Δαμιανίδη ο Νεκτάριος Δαπέργολας, Διδάκτωρ Βυζαντινής Ιστορίας, προσθέτοντας ότι «βαδίζουμε ραγδαία προς πλήρη αποκλεισμό των ανεμβολίαστων».

«Καμία έκπληξή δε νιώσαμε όσον αφορά τα μέτρα. Το απίστευτο διάγγελμα αποτελούταν σχεδόν μόνο από θρασύτατα ψέματα πέρα από τα όρια του του εμπαιγμού και της πλέον χυδαίας προσβολής της νοημοσύνης μας. Διαψεύδεται πανηγυρικά. Μιλά για επιδημία ανεμβολίαστων, την ώρα που ακόμη και μέλη της επιτροπής υποστηρίζουν το αντίθετο» τόνισε ο κ. Δαπέργολας.

«Σοβαρές αντιδράσεις δεν υπάρχουν, γι ‘ αυτό και οι κυβερνώντες “βρίσκουν και τα κάνουν”», υποστήριξε.

«Έχουμε καταντήσει μία κοινωνία μεταλλαγμένη  η οποία υπομένει παθητικά την υποδούλωση, χωρίς να έχει καν την αίσθηση ότι υποδουλώνεται. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα μέτρα αυτά, οδηγούν στην επιστροφή στην κανονικότητα» σημείωσε προσθέτοντας ότι «βρισκόμαστε μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης… από την μία είναι η πλήρης αδιαφορία, από την άλλη ο κοινωνικός κανιβαλισμός και ειλικρινά δε ξέρω ποιο από τα δύο είναι το πιο εξοργιστικό και απογοητευτικό».

«Το επόμενο βήμα θα είναι προφανώς ο αποκλεισμός από τα σούπερ μάρκετ. Εμείς λέμε από τώρα ότι όλο αυτό θα ενταθεί, ο σκοπός είναι να μας αποκλείσουν από παντού, να μας μετατρέψουν σε καθ΄ ολοκληρίαν απόβλητους και απόκληρους και όσο εμείς αρνούμαστε να υπακούσουμε στο στυγνό εκβιασμό τους, αυτό όλο θα εντείνεται.» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη στάση της εκκλησίας είπε ότι «λειτουργεί ως πρόδρομος των  πολιτικών μέτρων. Οι περισσότεροι δυστυχώς στηρίζουν αυτό το καθεστώς, κάποιοι μάλιστα το κάνουν με πολύ προκλητικό τρόπο. Ευτυχώς δεν λειτουργούν όλοι  οι Επίσκοποι έτσι, δεν βλέπουμε παντού όλα αυτά τα αίσχη».

«Με ηθικό αυτουργό τους χειρισμούς της εντολοδόχου κυβέρνησης την οποία στηρίζει ένα ολόκληρο σύστημα, δικαιοσύνη, διοικούσα εκκλησία, ψευτοδιανόηση της χώρας» ο κ. Δαπέργολας ανέφερε ότι « έχουν τιναχτεί όλα στον αέρα, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο ούτε συνταγματικά, ούτε από πλευράς ελευθεριών και δικαιωμάτων».

«Σφίγγει ο κλοιός αυτό είναι το μήνυμα. Ζούμε μέρες στυγνής και κτηνώδους δικτατορίας. Βαβίζουμε προς αυστηρότερη αστυνόμευση, ίσως προσπαθήσουν να φιμώσουν τις διαφορετικές φωνές και ενδεχομένως να έχουμε πρόβλημα όλοι μας, ακόμα και ως πολίτες που μιλάμε. Δε φοβόμαστε, θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καθήκον μας», υπογράμμισε.

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθρο35% αύξηση! Για έξαρση ψυχιατρικών διαταραχών μιλά ο Ψυχίατρος Γ. Σύρπης
Επόμενο άρθροΚ. Βαθιώτης στον Focus FM: Κράτος και ειδικοί είναι οι δύο πυλώνες της ολοκληρωτικής τυραννίας – Ηχητικό