“Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, αυτό το δαιμονικό πανηγύρι, ιδρύθηκε το 1948, με ιδρυτικό μάλιστα μελος την Ορθόδοξη Ελλαδική εκκλησία” ανέφερε μιλώντας στον Focus FM και στον Στέφανο Δαμιανίδη ο Νεκτάριος Δαπέργολας, Διδάκτωρ Βυζαντινής Ιστορίας.

“Είναι το βασικό όργανο του οικουμενισμού. Ο στόχος ήταν η επαφή της εκκλησίας μας με τον παπισμο και με όλες τις λεγόμενες χριστιανικές ομολογίες, τις αιρέσεις δηλαδή, καταλαβαίνετε λοιπόν ότι και μόνο ο τίτλος, ήταν προβοκατόρικος. Από την αρχή είχε στρεβλή βάση όλο αυτό και η συνέχεια ήταν μια ξεκάθαρη απόπειρα να αλλοιωθεί η Ορθοδοξία και να λειανθεί το έδαφος για τη δήθεν ένωση του Χριστιανικού κόσμου”, τόνισε ο ίδιος.

“Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι δεν υπάρχει ίχνος σοβαροφάνειας. Βλέπουμε ένα παρδαλό τσίρκο. Και βλέπουμε εκεί τους Μητροπολίτες Ιωαννίνων και Ιωνίας, οι οποίο είναι περιβόητοι και για άλλους. Δεν είναι τυχαίο που αυτά συνέβησαν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ( 1η Σεπτεμβρίου είναι η πρωτοχρονιά των Ορθοδόξων) με αποκορύφωμα την 8η που είναι η γενέθλιος ημέρα της Παναγίας μας. Τον καιρό δηλαδή που η Εκκλησία μας ευλογεί το νέο χρόνο, αυτές όλες οι αντιχριστες δυναμεις , μέσα στο νεοταξίτικο ανάποδο κόσμό, επιχειρούν να μαγαρίσουν αυτές τις μερες, να γιορτάσουν το αντίστροφο σχέδιο που είναι η διάδοση της δικής τους θρησκείας. Ετοιμάζεται η παγκόσμια πανθρησκεία η οποία θα φέρει τον Αντίχριστο”, σημείωσε.

Ο κος Δαπέργολας ανέφερε ότι σε φωτογραφίες διακρίνεται η εικόνας της Παναγιας χωρίς τα τρία χρυσά αστέρια στους ώμους και την κεφαλή, τα λεγόμενα παρθενόσημα, τα οποία παραπέμπουν στο αειπάρθενο της Παναγίας μας. “Δεν είναι μόνο οι προτεστάντες της Δύσης. Και εδώ στην Ελλάδα οι μετα-πατεριστές έχουν αρχίσει και μιλανε κατά του αειπαρθένου της Παναγίας εδώ και πολλά χρόνια. Το καλό είναι ότι αυτά σιγά-σιγά αποκαλύπτονται, φεύγουν τα προσχήματα”, πρόσθεσε.

“Το μάθημα των θρησκευτικών νοσεί βαρέως” υπογράμμισε ο κος Δαπέργολας. ” Και αυτό το εντάσσω στην ευρύτερη εκπαιδευτική γενοκτονία που ζούμε εδώ και 3-4 δεκαετίες. Έχουμε ένα αντίχριστο και μισελληνικό κράτος που έχει μετατρέψει σε απωθητικές αγγαρείες τα πιο νευραλγικά μαθήματα. Γλώσσα, Θρησκευτικά και Ιστορία, γιατί απλούστατα αυτά σχετίζονται με τους βασικούς πυλώνες της συλλογικής μας αυτοσυνειδησίας. Η απαίτησή μας οφείλει να είναι να ξαναγίνει σχολείο ελληνικό”, κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΧρ. Κολοβός: “Συμφωνήσαμε να δοθούν 1.000.000 τόνοι ελληνικού λιγνίτη στα Σκόπια την ώρα που εμείς καίμε πανάκριβο φυσικό αέριο”!
Επόμενο άρθροΣεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Αχαΐα