Νέες εξελίξεις στη υπόθεση αρπαγής του 6χρονου στην Κηφισιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί βρίσκεται ήδη με τον πατέρα του στην Νορβηγία

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της αρπαγής του 6χρονου στην Κηφισιά. Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού υπάρχουν επαφές και με το εξωτερικό για την εύρεση του 6χρονου και πως θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες.
Είναι μία εξέλιξη που είχε αφήσει ορθάνοιχτη ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ .
Ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε ότι «η διαφορά της συγκεκριμένης αρπαγής με άλλες τέτοιες υποθέσεις, είναι ότι έγινε μέσα από μια μαφιόζικη διαδικασία, με έναν άνθρωπο να εισβάλει μέσα στο σπίτι και να παίρνει το παιδί από την γιαγιά του».
Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, «λέμε πως είναι ο πατέρας αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος». Όπως συμπλήρωσε, «δεν είναι το θέμα να πάμε με το μέρος του ενός γονιού ή του άλλου», αλλά το ενδιαφέρον είναι να βρεθεί το παιδί.
«Ένα παιδί που αρπάζεται με τέτοιο τρόπο, μες την ψυχούλα του υπάρχουν πολλά προβλήματα. Φεύγει από την ασφάλεια του σπιτιού του», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες τονίζεται πως ο 6χρονος έχει βγει εκτός Ελλάδας με πλαστό διαβατήριο.

Προηγούμενο άρθροΚατερίνη: Μητέρα μήνυσε δασκάλα γιατί χαστούκισε την κόρη της για ασήμαντη αφορμή
Επόμενο άρθροΙστορία για γέλια στον Κορυδαλλό: Σε κλειστό μαγαζί χωρίς ρολόι η ΔΕΗ χρέωσε..454 ευρώ.