Νέες απειλές Τσαβούσογλου: “Αξιολύπητη η Ελλάδα…Το θα έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά ισχύει για όποιον απειλεί την Τουρκία”

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών απείλησε για άλλη μια φορά την Ελλάδα. Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε συνέντευξη στο TV NET είπε «καλημέρα» στα ελληνικά για να ξυπνήσει, όπως είπε, η Ελλάδα.

«Ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα πριν από 100 χρόνια», υπενθύμισε και κατηγόρησε την Ελλάδα ότι θέλει πόλεμο. Και επανέλαβε ότι οι δυνάμεις που τώρα τη στηρίζουν, ΗΠΑ και Ε.Ε. δηλαδή, θα την αφήσουν μόνη της.

Η απειλή «θα έρθουμε ένα βράδυ ισχύει για όλους» δήλωσε ο Τσαβούσογλου, επαναλαμβάνοντας τους ισχυρισμούς της Τουρκίας ότι η Ελλάδα παραβιάζει τις συνθήκες των Παρισίων και της Λωζάνης και πως στρατιωτικοποιώντας τα νησιά της «θέλει σύγκρουση και αυτό πρέπει να απαντηθεί από την πλευρά μας».

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών μίλησε για διώξεις της τουρκικής μειονότητας στη Θράκη και για καταπίεση των μουσουλμάνων.

«Η Τουρκία θα κάνει έρευνες, γεωτρήσεις και εμπόριο» διεμήνυσε ο Τσαβούσογλου. «Πρέπει να προστατεύσουμε τη χώρα μας, ακόμη κι αν ο κόσμος σταθεί απέναντί μας. Όποιος κι αν είναι», συμπλήρωσε.

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Μέσα στους επόμενους έξι έως εννέα μήνες η σύμβαση για το υπόλοιπο τμήμα του δρόμου Θεσσαλονίκης – Έδεσσας
Επόμενο άρθρο“Δεύτερο πουλόβερ, κεριά και σπίρτα” η συμβουλή Σόιμπλε για τον χειμώνα που έρχεται