Σεπόλια: Το 12χρονο κορίτσι “φωτογραφίζει” τον 53χρονο Μίχο ως υπεύθυνο για όλα

Σύμφωνα με την τελευταία της κατάθεση η 12χρονη ανήλικη από τα Σεπόλια φαίνεται να αθωώνει ουσιαστικά τη μητέρα της και να δείχνει ως υπεύθυνο για τους βιασμούς της μόνο τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, το κορίτσι ανέφερε ότι η μητέρα της δεν είχε τους κωδικούς για να ξεκλειδώσει τα κινητά της τηλέφωνα ενώ όταν τα έβλεπε, η ανήλικη είχε προηγουμένως σβήσει τις συνομιλίες με τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι η 37χρονη δεν γνώριζε για τις κινήσεις που γίνονταν μέσω της κάρτας αναλήψεων που ήταν στο όνομά της.

Όπως δήλωσε το ανήλικο κορίτσι, η μητέρα της γνώριζε ότι είχε ένα ποσό στο συγκεκριμένο λογαριασμό –που προερχόταν από ένα παλιό επίδομα- της τάξης των 0,25€.

«Δεν έβλεπε η μητέρα μου τα εμβάσματα. Γιατί πάντα είχε ένα σταθερό ποσό, είχε μόνο 25 λεπτά μέσα.Και πάντα προσπαθούσαμε να αφήσουμε εικοσι πέντε λεπτά» ανέφερε στην κατάθεσή της η 12χρονη.

Επίσης, ανέφερε στην κατάθεσή της πως τα χρήματα πήγαινε και τα σήκωνε από την τράπεζα ο 53χρονος ή η ίδια, όταν δεν μπορούσε αυτός.

Τέλος, η 12χρονη υποστήριξε στην τελευταία της κατάθεση ότι κάποιοι της είχαν δώσει χρήματα για να τα δώσει στη μητέρα της, τονίζοντας ότι αυτό το γεγονός ήταν άσχετο με το κύκλωμα των παιδοβιαστών.

 

Προηγούμενο άρθροΣακχαρώδης Διαβήτης: Τι να προσέξετε, πότε κάνετε έλεγχο
Επόμενο άρθροΠώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την ανθρώπινη υγεία