Νέα σύλληψη για το βιασμό της 12χρονης, η τρίτη από χθες

Η τρίτη κατά σειρά σύλληψη έγινε σήμερα το πρωί, σε εκτέλεση των τεσσάρων ενταλμάτων που εκδόθηκαν χθες για άτομα που αναγνώρισε ως βιαστές της η 12χρονη στον Κολωνό.

Πρόκειται για έναν 55χρονο άνδρα (Α.Μ.) που η 12χρονη αναγνώρισε ως βιαστή της και η ΕΛ.ΑΣ. είχε συγκεντρώσει στοιχεία σε βάρος του, παρότι ο ίδιος είχε εμφανιστεί αυτοβούλως στην Αστυνομία πριν από μερικές ημέρες δηλώνοντας ότι ενδεχομένως είχε μιλήσει με το παιδί αλλά δεν το είχε συναντήσει.

Το νέο μπαράζ συλλήψεων για τον βιασμό της 12χρονης ξεκίνησε χθες, μετά την έκδοση των σχετικών ενταλμάτων. Είχε προηγηθεί η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης, στην οποία έδειξαν περισσότερες από 200 φωτογραφίες και ανάμεσα σε αυτές εντόπισε 4 βιαστές της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 4, οι δύο συνελήφθησαν χθες. Πρόκειται για έναν 35χρονο άνδρα, εισοδηματία, που συνελήφθη στον Κορυδαλλό, και έναν 39χρονο, συνοδό ασφαλείας, εργαζόμενο σε εταιρεία σεκιούριτι από το Νέο Ηράκλειο.

Μάλιστα οι δύο που συνελήφθησαν χθες οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθούν

Προηγούμενο άρθροΑνησυχία για την πτώση κινεζικού πυραύλου – Η Ισπανία έκλεισε προληπτικά τον εναέριο χώρο της Καταλονίας
Επόμενο άρθροΟΑΣΘ: 24ωρη απεργία την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου