Μετά την τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη, σοκ προκαλεί η καταγγελία σχετικά με την κίνηση των τρένων του ΟΣΕ και πάλι σε… μονές γραμμές από τον πρόεδρο των μηχανοδηγών, Κώστας Γενηδούνια.

Ειδικότερα, ο κ. Γενηδούνιας καταγγέλλει, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως, όπως ενημέρωσαν τους μηχανοδηγούς, θα υπάρχει μονή γραμμή μεταξύ Λάρισας- Πλατεως. Η μονή γραμμή επεκτείνετε σε μήκος 130 χιλιομέτρων, ενώ ο λόγος που δεν θα χρησιμοποιηθούν και οι δύο γραμμές είναι πως ο σταθμός Λιτοχώρου δεν έχει κλειδούχο…

Αναλυτική η ανάρτηση του Κώστα Γεννηδούνια:

Σήμερα ο ΟΣΕ κάνει «επανεκκίνηση». Την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης , πριν από λίγο , μας ενημερώσαν ότι θα υπάρχει ΜΟΝΗ γραμμή μεταξύ Λάρισας- Πλατεως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων , γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου -που εργάζεται- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ. Αν δεν ντρέπεται & η ντροπή ποιος ντρέπεται ; Μονή γραμμή Λάρισα -Πλατύ γιατί έγινε ένα «βραχυκύκλωμα». Μετα τα χυδαία ψέμματα τους- και αυτό το σημερινό ολοκληρώνει την κοροϊδία – , ζητάνε από εμάς, να τους πιστέψουμε. Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου μας. Γιατί για εμάς ουσία δεν είναι η επικοινωνία.

Δείτε την ανάρτηση:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Προηγούμενο άρθρο150.000 ευρώ αποζημίωση σε συγγενείς ηλικιωμένης που απανθρακώθηκε στο Μάτι
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Γιατρός αυτοπυρπολήθηκε έξω από το σπίτι του