Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε εστιατόριο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, καθώς το εστιατόριο βρίσκεται σε ισόγειο πολυκατοικίας, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Εργαζόμενος κατήγγειλε πως πρόκειται για εμπρησμό, ενώ κάτοικος της περιοχής υποστηρίζει ότι άγνωστοι πέταξαν γκαζάκια μέσα στο μαγαζί.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και το ΕΚΑΒ. Η Πυροσβεστική έδωσε μάχη για να σβήσει τη φωτιά και να απεγκλωβίσει τους ενοίκους της πολυκατοικίας.
Στο σημείο της φωτιάς βρέθηκαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα και ένα γερανοφόρο. Το γερανοφόρο όχημα έριξε νερό στους πάνω ορόφους του καταστήματος, καθώς σε κάποια διαμερίσματα των άλλων τεσσάρων ορόφων της πολυκατοικίας εκδηλώθηκε πυρκαγιά, και προκειμένου να αποσοβήσουν την επέκτασή της.
Ο άνθρωπος που καθάριζε την κουζίνα εκείνη την ώρα ανέφερε ότι ξαφνικά έπιασε φωτιά, ενώ δεν πρόλαβε να δει αν κάποιος πέταξε κάτι. Άκουσε να σπάει το τζάμι και ευτυχώς πρόλαβε να βγει άμεσα έξω.

Μία μητέρα με το μωρό της διακομίσθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο. Συνολικά απεγκλωβίστηκαν 5 άτομα.

Φώτο αρχείου

Προηγούμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Αποδοκιμασίες και «στρίμωγμα» της Γκάγκα από φοιτητές, γιατρούς και νοσηλευτές //ΒΙΝΤΕΟ
Επόμενο άρθροΟυκρανία: Ο Ζελένσκι διώχνει τη μη αυτοκέφαλη ουκρανική ορθόδοξη εκκλησία – Οι μοναχοί δήλωσαν ότι δε φεύγουν