Νέα Ραιδεστός: Κλειστός ο δρόμος Θέρμης – Πολυγύρου

Κλείνει σήμερα ο δρόμος Θέρμης – Πολυγύρου στο ύψος του οικισμού της Νέας Ραιδεστού, καθώς θα πραγματοποιηθούν έργα κατασκευής αγωγού ομβρίων υδάτων από τον δήμο Θέρμης.

Για το λόγο αυτό τίθεται σε ισχύ η εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων, από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, στο ύψος των κοιμητηρίων, μιας και ο αγωγός θα διέλθει εγκάρσια από την εθνική οδό.

Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλάξ με τη βοήθεια σημαιοφόρων και με τη χρήση φωτεινών σηματοδοτών από το ελεύθερο κάθε φορά μέρος του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 3,25 μέτρων.

Σημειώνεται ότι έως τώρα έχουν κατασκευαστεί περίπου χίλια μέτρα του αγωγού συλλογής ομβρίων, νοτίως της εθνικής οδού, τα οποία οδηγούν τα όμβρια ύδατα στην κοίτη ρέματος, καθώς επίσης και άλλα περίπου τετρακόσια μέτρα του αγωγού στο βόρειο μέρος του οδοστρώματος, παράλληλα της εθνικής οδού τα οποία με τα αντίστοιχα φρεάτια υδροσυλλογής αποχετεύουν τόσο τα νερά του δρόμου όσο και τα αντίστοιχα που έρχονται από το βόρειο τμήμα του οικισμού.

φωτογραφία αρχείου

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Κυκλοφορούσε ημίγυμνος άνδρας, κρατούσε τσεκούρι και απειλούσε
Επόμενο άρθροΝα μην ωθούνται σε εμβολιασμό οι νέοι 18-22 ετών λέει ο εφευρέτης των mRNA