
Ακόμη μια καταγγελία για το εμβόλιο της AstraZeneca βλέπει το φως της δημοσιότητας με έναν άνδρα να δηλώνει πως η μητέρα του από τον Ασπρόπυργο πέθανε λίγα 24ωρα μετά τον εμβολιασμό της τον οποίο είχε ακυρώσει ήδη μια φορά καθώς φοβόταν πιθανές παρενέργειες απο το εν λόγω σκεύασμα.
Ο γιος της μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είπε ότι η μητέρα του είχε νικήσει τρεις φορές τον καρκίνο και πέθανε από ένα εμβόλιο.
Η γυναίκα πέθανε στις 31 Μαρτίου, πέντε ημέρες μετά από το εμβόλιο της AstraZeneca.
«Την ίδια μέρα της πέφτει το οξυγόνο. Την Κυριακή το πρωί ξύπνησε μια χαρά, το βράδυ της έφτασε το οξυγόνο στο 85.8. Τη Δευτέρα σηκώθηκε, πήγε στη δουλειά της. Ξαφνικά την Τετάρτη στις 5 το πρωί με ξυπνάει, είχε δυσφορία. Μιλάγαμε ανά μισή ώρα, μίλησε με τον ογκολόγο της και της είπε καλό είναι να έρθεις στο νοσοκομείο να σε δει ένας πνευμονολόγος για να δούμε τι γίνεται» ανέφερε ο γιος της.
«Έκανε τεστ για κορoνοϊό και βγήκε αρνητικό και η ακτινογραφία θώρακα ήταν καθαρή. Με πήρε τηλέφωνο ότι έρχεται σπίτι και μετά από λίγο την κάλεσα εγώ και δεν το σήκωνε. Ήταν στον καναπέ, είχε βάλει το οξυγόνο και είχε σβήσει ήδη».
H γυναίκα είχε διαγνωστεi με θρομβοφιλία και έπαιρνε αντιπηκτικά φάρμακα ενώ πριν κάνει το εμβόλιο είχε ενημερώσει τους γιατρούς της και τον ΕΟΔΥ.
«Ο γιατρός που της έκανε το εμβόλιο, έχει κάνει και κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ. Ο ογκολόγος της έχει ζητήσει ιστολογική και τοξικολογικές. Έχω και το χαρτί της νεκροψίας,που λέει πως πιθανόν έμφραγμα να είναι η αιτία» είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή: star.gr