Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Θράκη ΝΕΤ έδωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος ο οποίος μίλησε τόσο για τις εκλογές όσο και για το ενδεχόμενο τρικομματικής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ -ΠΑΣΟΚ, για την οικονομική κρίση, τους πλειστηριασμούς, τον φράκτη στον Έβρο και για το λαθρομεταναστευτικό.

Οι εκλογές είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι κρίσιμες καθώς έρχεται συγκυβέρνηση, γιατί θέλουν να ξεπουλήσουν όλη την Ελλάδα, από σπίτια Ελλήνων μέχρι τον ορυκτό πλούτο της χώρας. Οι ψηφοφόροι θα ψηφίζουν ΝΔ, θα βγαίνει ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ και το αντίστροφο. Το παραπάνω γίνεται καθώς οι περισσότεροι από αυτούς είναι επαγγελματίες πολιτικοί και δεν δουλεύουν. Επίσης η αποχή ευνοεί τα μεγάλα κόμματα, επομένως ΟΛΟΙ πρέπει να ψηφίσουν.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε, πως η Ελληνική λύση θέλει μόνο να κυβερνήσει και όχι να συγκυβερνήσει με ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ -ΠΑΣΟΚ.

Αναφέρθηκε στους τρόπους αντιμετώπισης του λαθρομεταναστευτικού απο την  Ελληνική λύση και της πρότασης του κόμματος .Ο φράκτης δεν μπορεί να λύσει το λαθρομεταναστευτικό ,η Ευρώπη αλλάζει στάση για τον φράκτη και εξετάζεται η χρηματοδότηση με ευρωπαϊκά κονδύλια .

Τέλος αναφέρθηκε στις προκλητικές δηλώσεις του Σοϊλού  ότι η Δυτική Θράκη είναι Τουρκική. “Για ποια συμφιλίωση μιλάμε”;

Η Ελληνική λύση δέχεται πόλεμο από το ΕΣΡ με πρόστιμα, με κόψιμο εμφανίσεων του Κυριάκου Βελόπουλου απο τα Πανελλαδικής Εμβέλειας κανάλια.

Προηγούμενο άρθροΑίθριος καιρός σήμερα στις περισσότερες περιοχές- Έως 22 βαθμούς η θερμοκρασία
Επόμενο άρθροΥεμένη: Τουλάχιστον 85 νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες – Ποδοπατήθηκαν σε κέντρο διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας