Με βασικό πρόταγμα την ισχυρή αυτοδυναμία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη του εξόρμηση – εντός Αττικής – μετά την ορκωμοσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης, βάζει εκ νέου τον «γαλάζιο» μηχανισμό σε εγρήγορση, θέτοντας εμφατικά τα διλήμματα της νέας εκλογικής αναμέτρησης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περπάτησε χθες στο Μοσχάτο, συνομίλησε με πολίτες και φωτογραφήθηκε με φίλους του κόμματος που έσπευσαν να τον συγχαρούν για τη μεγάλη εκλογική νίκη της 21ης Μαΐου.

Το «στρατηγείο» του Κυριάκου Μητσοτάκη μεταφέρθηκε από χθες το απόγευμα της Πέμπτης στον τρίτο όροφο της οδού Πειραιώς, με τις κατευθυντήριες γραμμές να δίνονται στον πρώτο πρωινό καφέ.

Απάντες οι βουλευτές ρίχνονται στη μάχη, με καθημερινή παρουσία στους δήμους τους και άμεση επαφή με τους πολίτες.
Αυστηρές ήταν ξανά οι συστάσεις και για χαμηλούς τόνους, μετά και την προειδοποίηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ότι οι επιδόσεις όλων θα αξιολογούνται και το «φρένο» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε όλους όσοι ετοιμάζονταν να ράψουν υπουργικά κοστούμια.

Τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στο Περιστέρι. Τρίτη και Τετάρτη περιοδεύει στην Κρήτη, την Παρασκευή μεταβαίνει στη Θεσσαλία, ενώ το Σάββατο θα βρεθεί σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Προηγούμενο άρθροO καιρός σήμερα
Επόμενο άρθροEκλογές 25ης Ιουνίου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις