Ναύπακτος: Πλημμύρισε νηπιαγωγείο – Στη μισή αίθουσα στοιβάχτηκαν τα παιδιά, καταγγελίες από γονείς

Νερά γέμισε μέσα σε λίγα λεπτά το νηπιαγωγείο στη Αφροξυλία Ναυπακτίας λόγω της δυνατής βροχής, με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν μάθημα στη μισή αίθουσα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, το πρόβλημα εντοπίζεται στη στέγη και θα έπρεπε να έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες, ήδη από το καλοκαίρι ώστε να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις και να μπορούν τα παιδιά να κάνουν απρόσκοπτα τα μαθήματά τους.

Από νωρίς το πρωί υπήρξαν καταγγελίες από γονείς παιδιών του νηπιαγωγείου Αφροξυλιάς οι οποίοι αναφέρουν ότι ο χώρος που στεγάζεται το νηπιαγωγείο βάζει νερά, με αποτέλεσμα τα παιδιά να αναγκάζονται να χρησιμοποιούν την μισή αίθουσα.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Κωνσταντίνος Τσουκαλάς μιλώντας στην ΕΡΤ Πάτρας δήλωσε «Δημιουργήθηκε ένα μικρό πρόβλημα το πρωί στο νηπιαγωγείο από την έντονη βροχόπτωση , στάλθηκε συνεργείο του Δήμου όπου διαπιστώθηκε πρόβλημα στη στέγη το οποία μέχρι το απόγευμα θα αποκατασταθεί. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο στις 5/11/21 είχε γίνει αποκατάσταση και συντήρηση της στέγης ωστόσο υπήρξε φθορά με αποτέλεσμα με την πρώτη φετινή δυνατή νεροποντή τα νερά να εισχωρήσουν στην αίθουσα».

Προηγούμενο άρθροΑσφαλτοστρώσεις στους κόμβους Γουμένισσας και Πέλλας στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Έδεσσας
Επόμενο άρθροΣύγκρουση ΙΧ με φορτηγό στη Θεσσαλονίκη – Μία τραυματίας