Ν. Ουσαντζόπουλος: “Η πανδημία φτάνει στο τέλος της, εκτός εάν βομβαρδίσουν τον ιό με κάτι άλλο” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

Καλεσμένος σήμερα στον ρ/σ Focus 103.6 και τον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο γιατρός, πλαστικός χειρουργός, Νίκος Ουσαντζόπουλος. Υποστήριξε ότι “η πανδημία βαδίζει προς το τέλος της, εκτός εάν κάποιοι αποφασίσουν να “βομβαρδίσουν” τον ιό με κάτι άλλο”.

“Πάντοτε όταν οι μεταλλάξεις γίνονται πιο ασθενείς και ο ιός δεν προσβάλει κατώτερα αναπνευστικά συστήματα, όπως τα πνευμόνια, νομίζω ότι αρχίζει και βαίνει προς το τέλος του. Αυτό βέβαια, δεν εξαρτάται από τον κάθε ιό, αλλά από αυτούς που παρασκευάζουν τους ιούς”.

“Οι εμβολιασμένοι κάνοντας το εμβόλιο δημιουργούν τις μεταλλάξεις, την αντίσταση δηλαδή του ιού, που προσπαθεί να επιβιώσει, αλλά όσο πάει και εξασθενεί ” συνέχισε ο κος Ουσατζόπουλος. “Αυτό συμβαίνει σήμερα με την Όμικρον, η οποία αγγίζει τα όρια ενός κοινού κρυολογήματος.Οι περισσότεροι έχουν ήπια συμπτώματα. Ο ιός έχει εξασθενήσει και εάν δεν τον βομβαρδίσουν με τίποτα άλλο , πιστεύω μέσα στην Άνοιξη θα είμαστε πολύ-πολύ καλύτερα”.

“Είμαι αντίθετος στην υποχρεωτικότητα, η οποία δεν έχει απλά σκοπό την υγεία μας έχει σκοπό να μάθει στον άνθρωπο ότι πρέπει να είναι υποχρεωμένος και υποταγμένος απέναντι σε ένα σύστημα που κατ΄ εμέ έχει ένα όνομα και λέγεται “παγκοσμιοποίηση”, σημείωσε.

“Τις δόσεις, πιστεύω τις προτείνουν για να εξασθενήσουμε τον ιό, αυτό ισχυρίζονται οι σοφοί, οι οποίοι έχουν αποτύχει παταγωδώς.  Ο κόσμος πεθαίνει με αυτούς τους ρυθμούς, από τότε που βγήκαν τα εμβόλια. Αν θυμάστε στην αρχή, δεν πέθαιναν οι άνθρωποι όπως σήμερα. Συν του ότι αποδείχθηκε ότι το ΕΣΥ, ή είναι ανεπαρκές ή το έχουν κάνει ανεπαρκές για να μπορεί να υπάρχει ο αριθμός των νεκρών που βλέπετε κάθε μέρα”, τόνισε.

Για τη διαχείριση της πανδημίας ανέφερε: “Πιστεύω ότι έχουν γίνει πολλά λάθη στο τρόπο  αντιμετώπισης του κορονοιού, δε μπορεί να αλλάζεις κάθε δύο – τρεις μέρες την στρατηγική σου. Αν πάρουμε με τα κράτη που από την αρχή κράτησαν σταθερή πορεία, θα δούμε ότι  σήμερα βρίσκονται σε μία πολύ καλύτερη κατάσταση από εμάς. Εμείς έχουμε σταθερά υψηλό αριθμό  θανάτων καθημερινά, είμαστε περίπου στους 60-63- με εξαίρεση το Νοέμβριο-Δεκέμβριο που μας ξέφυγε λίγο. Και να θυμάστε, θα αρχίσουμε να πέφτουμε και να φτάνουμε κοντά στο 30 -33, ότι έγινε πέρυσι”. 

“Ο φόβος είναι ο καλύτερος τρόπος για να σε αναγκάσει σε εξάρτηση ένα σύστημα.  Αυτό που συμβαίνει σήμερα δεν μπορούσα ποτέ να διανοηθώ ότι θα συνέβαινε  σε ανθρώπους οι οποίοι πασχίζουν να δώσουν τροφή στα αδέσποτα σκυλιά, στις γάτες, στα παιδάκια από την Αφρική και να μη μπορούμε να συνεννοηθούμε ο ένας με τον άλλον. Τον φόβο και τη διχόνοια, αυτό θέλει η Παγκοσμιοποίηση. Σας πάω στην Παλαιά Διαθήκη και στον Πύργο της Βαβέλ. Έχουμε φτιάξει τα μεγαλύτερα και τα ωραιότερα κτίρια και δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο γείτονάς μας.  Οι άνθρωποι που είναι κοντά στο Θεό, δεν θεωρούν φυσιολογικό τίποτα από αυτά που συμβαίνουν”, είπε.

Ο κος Ουσατζόπουλος σχολίασε και τη  στάση της ηγεσίας της εκκλησίας και τα μέτρα που ίσχυαν τα Θεοφάνεια.

“Ο πάτερ Κοσμάς ο Αιτωλός είχε πει ότι η αποδόμηση της Ορθοδοξίας θα ξεκινήσει  από αυτούς που έχουν πολύ λαμπερά άμφια. Είμαι εξοργισμένος. Άγια Θεοφάνεια να πει ένας από αυτούς τους ρασοφόρους μία πνευματική κουβέντα. Όλοι μιλούσαν για το εμβόλιο. Δεν έχουν καταλάβει οτι πρώτα πρέπει να αναζητήσουμε την Αιωνιότητα και μετά την πρόσκαιρη ζωή μας; Αυτοί οι ίδιοι που μας διδάσκουν ορισμένα πράγματα, το έχουν καταλάβει; Δυστυχώς για μένα, αποτύχανε. Φάνηκε τελικά ποια είναι η ήρα και το στάρι.  Ο αμνός και το ερίφιο. Και ο Χριστός να ξέρετε, τους αμνούς επέλεξε”. 

Όσον αφορά το μέτρο του προστίμου των 100 ευρώ στους ανεμβολιαστους άνω των 60 ετών ο κ. Ουσαντζόπουλος το χαρακτήρισε τιμωρητικό.

“Αυτά τα υποχρεωτικά μέτρα τα θεωρώ κατάπτυστα. Είναι σα να μου λέτε ότι εγώ έδωσα σε έναν ασθενή μία αντιβίωση και επειδή δε την πήρε, δεν θα τον περιθάλψω ποτέ ξανά. Το κράτος αυτή τη στιγμή τιμωρεί  κάποιους ανθρώπους που έχουν τη δική τους ιδεολογία.  Οι άνθρωποι αυτοί μας κυβερνούν και εμείς καθόμαστε ως τις όρνιθες, παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα και εκφράζουμε την αγανάκτησή μας στο διαδίκτυο. Μέγα λάθος, διότι δεν αντιδρούμε κανονικά όπως πρέπει”. 

Προηγούμενο άρθροΟ προπονητής του Τζόκοβιτς στον Focus FM – “O Νόβακ ατσαλώνεται μέσα από δύσκολες καταστάσεις – Ετοιμος να κερδίσει στο Australian Open” – HXHTIKO
Επόμενο άρθροΕικόνες ντροπής / Δρόμοι …«ποτάμια» στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ-Focus FM)