Ν. Δένδιας: Αυξάνεται το πτητικό επίδομα των χειριστών των εναερίων μέσων πυρόσβεσης

Την υπογραφή κοινής υπουργικής απόφασης άμεσα για την αύξηση του πτητικού επιδόματος των χειριστών των εναερίων μέσων πυρόσβεσης γνωστοποίησε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας, κατά τη σημερινή επίσκεψη του στην 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών (355 ΜΤΜ) της 112 Πτέρυγας Μάχης στην Ελευσίνα.

Παράλληλα εξήρε το έργο των πληρωμάτων των πυροσβεστικών αεροσκαφών λέγοντας ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή που απαιτεί επαγγελματισμό, απαιτεί γενναιότητα και απαιτεί αυταπάρνηση. “Αυτό επιβεβαιώθηκε μόλις προχθές με τον θάνατο του Σμηναγού Χρήστου Μουλά και του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη εν ώρα καθήκοντος στην Εύβοια”.

Ο κ. Δένδιας εξέφρασε για άλλη μία φορά τα συλλυπητήρια εκ μέρους όλων των Ελλήνων προς τις οικογένειες των δύο χειριστών κάνοντας παράλληλα ονομαστική μνεία στους 19 ιπταμένους που έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος από το 1977 μέχρι σήμερα.

Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας επανέλαβε την υποστήριξη της πολιτείας και υπενθύμισε την εξαγγελία του πρωθυπουργού για την έναρξη των διαδικασιών για την ενεργοποίηση των προγραμμάτων για την προμήθεια των νέων πυροσβεστικών αεροσκαφών CL-515 και την αναβάθμιση των ήδη υπαρχόντων CL-415.

Προηγούμενο άρθροΚοινωνικός τουρισμός: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες
Επόμενο άρθροΝεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα 79χρονος λουόμενος