Ν. Ανδρουλάκης: Μητσοτάκης και Τσίπρας υπεύθυνοι για τη λειτουργία «ψηφιακού παρακράτους κουκουλοφόρων, ψηφιακών συμμοριών, που στοχοποιούν προσωπικότητες ανθρώπων»

Meeting of the KINAL Parliamentary Group in the context of the debate in Parliament on the motion of censure submitted by SYRIZA, January 30, 2021. / Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ στο πλαίσιο της συζήτησης στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, 30 Ιανουαρίου 2021.

Στη Λέσβο περιοδεύει από το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, όπου το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων και στελεχών του κόμματος στο Δημοτικό Θέατρο της Μυτιλήνης.

«Η προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι προτεραιότητα κάθε πολιτισμένης κοινωνίας. Θεωρώ, λοιπόν, αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο διαδίκτυο, και όχι μόνο, τις τελευταίες ώρες. Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας είναι απολύτως υπεύθυνοι για τη λειτουργία ενός ψηφιακού παρακράτους “κουκουλοφόρων”, ψηφιακών συμμοριών, που στοχοποιούν προσωπικότητες ανθρώπων, που είτε θεωρούν ότι μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδια τους είτε για άλλους δικούς τους λόγους», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης επιρρίπτοντας τις ευθύνες για την τοξικότητα των σχολίων στο διαδίκτυο στην ανοχή του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως πρόσθεσε, κάθε δημοκράτης και προοδευτικός πολίτης έχει χρέος να σταθεί απέναντι σε αυτές τις απάνθρωπες πρακτικές. «Είναι πρακτικές, που δεν αξίζουν σε μία ευρωπαϊκή χώρα. Δεν αξίζουν στην Ελλάδα της Δημοκρατίας, στην Ελλάδα των αγώνων για το κράτος δικαίου. Γι’ αυτό, έχουμε χρέος να σταθούμε απέναντι σε όλους εκείνους που δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από την εποχή, που αυτές οι πρακτικές γίνονταν αποδεκτές. Έχουμε τη δύναμη να εναντιωθούμε σε αυτό το ψηφιακό παρακράτος, το οποίο υποβαθμίζει κάθε έννοια κράτους δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Προηγούμενο άρθροΤραγωδία στα Τέμπη: Ολόκληρο το πόρισμα της Επιτροπής
Επόμενο άρθροΤο βρόμικο σχέδιο της ΝΔ για να πλήξει την Ελληνική Λύση – Τρέμει το Μαξίμου τον Κ. Βελόπουλο