Ν. Ανδρουλάκης: «Επενδύουμε στην ενότητα του λαού – Πελατειακές οι επιλογές Μητσοτάκη»

Σε κλίμα αισιοδοξίας συνεδρίασε υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ με επίκεντρο τις προτεραιότητες του εκλογικού αγώνα. Ο κ. Ανδρουλάκης απηύθυνε κάλεσμα στους προοδευτικούς πολίτες για να αποκτήσει η χώρα αξιόπιστη προοδευτική δύναμη που θα αντιμετωπίσει τον συντηρητικό λόγο, ενώ σχολίασε τις αναφορές του κ. Μητσοτάκη επικρίνοντας τον για πελατειακές πολιτικές επιλογές που πρόσθεσαν 50 δισ. στο δημόσιο χρέος.

«Πραγματικός φόβος δεν είναι αυτός της ακυβερνησίας αλλά της παντοδυναμίας του συστήματος εξουσίας του κ. Μητσοτάκη, που απέδειξε ότι δεν σέβεται τους φόρους του ελληνικού λαού μοιράζοντας δισεκατομμύρια σε απευθείας αναθέσεις με πελατειακό τρόπο την περίοδο της πανδημίας, άφησε στο έλεος το ΕΣΥ και την Παιδεία με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι ανισότητες, ενώ το στεγαστικό του πρόγραμμα ήδη απέτυχε καθώς οι τιμές των ενοικίων συνεχίζουν να καλπάζουν, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Ο κ. Μητσοτάκης ας αφήσει τους χαρακτηρισμούς για το ΠΑΣΟΚ γιατί οι πελατειακές πολιτικές επιλογές του για τους λίγους πρόσθεσαν 50 δισεκατομμύρια στο δημόσιο χρέος, καταγράφεται το υψηλότερο εμπορικό έλλειμμα από το 2010 και τα ελληνικά νοικοκυριά εείναι τρίτα από το τέλος σε αγοραστική δύναμη στην ΕΕ», πρόσθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

ERT.GR

Προηγούμενο άρθροΑ.Τσίπρας: «Λαμβάνουμε το μήνυμα – Βάζουμε τον πήχυ πιο ψηλά»
Επόμενο άρθροΤέμπη: Ποινική δίωξη σε στελέχη του ΟΣΕ για τη μετάταξη του σταθμάρχη