Ν. Ανδρουλάκης: «Αγωνία του Μητσοτάκη είναι να μην ξαναγεννηθεί το ΠΑΣΟΚ«

Αγωνία και εμμονή να μην αναγεννηθεί το ΠΑΣΟΚ καταλόγισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Νίκος Ανδρουλάκης απο τα Χανιά κατά την αποψινή του ομιλία λέγοντας: «Η αγωνία του είναι μόνο μία: Να μην αναγεννηθεί η Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ, γιατί γνωρίζει καλά ποιος είναι ο αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας

Γνωρίζει, επίσης, καλά ότι αν δεν ήταν ο κ. Τσίπρας αξιωματική αντιπολίτευση, ήδη η κυβέρνηση του θα αποτελούσε παρελθόν υπό το βάρος των σκανδάλων των τελευταίων μηνών. Ο μόνος που τον κρατά όρθιο, είναι η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, μια αντιπολίτευση χωρίς έρμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης έστειλε από τα Χανιά «μήνυμα νίκης και ελπίδας για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα, σε όλους τους δημοκράτες, σε όλους τους προοδευτικούς Έλληνες πολίτες». Τόνισε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος ακυβερνησίας και πρόσθεσε ότι δεν θα τους κάνει τη χάρη να έχει το ΠΑΣΟΚ «αρχηγό δεκανίκι».

Ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι όλη η συζήτηση για τις συνεργασίες, στόχο έχει να αναχαιτίσει την πορεία του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τους πολίτες να μην ενδώσουν στην τρομοκρατία και το φόβο, αλλά να επενδύσουν στην ελπίδα και την προοπτική. «Το μόνο που κρατάει όρθιο τον κ. Μητσοτάκη είναι η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ. Αντιπολίτευση χωρίς έρμα» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

 

Προηγούμενο άρθροΑ. Τσίπρας:««Την άλλη Κυριακή θα πανηγυρίζει ο λαός, όχι τα καρτέλ»»
Επόμενο άρθροΔ. Κουτσούμπας: «Το μόνο πραγματικά καλό που μπορεί να βγει για το λαό από αυτές τις εκλογές, είναι ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ»