Θορυβημένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυκόνου με την καταγγελία που έκανε μια καθηγήτρια, σύμφωνα με την οποία βιάστηκε από ένα 40χρονο επιχειρηματία.

Η κοπέλα, η οποία απευθύνθηκε στο Α.Τ. Ακροπόλεως για την υπόθεσή της, ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού από επιχειρηματία όπως δηλώνει στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της Γιώργος Κανιάρης.
«Είναι μια συγκλονιστική υπόθεση. Εδώ και ένα έτος η κοπέλα απευθύνθηκε στο Α/Τ Ακροπόλεως. Την απαξίωσαν. Ήρθε στο γραφείο μου μετά από δύο μήνες. Απευθύνθηκε στις αρχές τρεις μέρες μετά το συμβάν. Πώς την απαξίωσαν; Πήγε και της είπαν ότι εντάξει δεν έγινε και τίποτα, μώλωπες έχεις. Θεώρησαν ότι ήταν μια συνεύρεση», τόνισε ο δικηγόρος της Γιώργος Κανιάρης.

Και πρόσθεσε: «Όταν πήγαμε μαζί στο Τμήμα Ασφαλείας, είδαμε κι εμείς μια συμπεριφορά… Ήταν κάτι που έπρεπε η κοπέλα να αντιμετωπίσει. Αν δεν ήταν ο εισαγγελέας να δώσει κατεπείγουσα παραγγελία να χαρακτηρίσει την πράξη κακουργηματική… Τον δεύτερο άνδρα δεν τον έχουμε εντοπίσει. Είναι και βάση περιεχομένου του εντάλματος. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακριτή έχει διαταχθεί η προσωρινή κράτηση του ανθρώπου. Η κοπέλα είχε παραισθήσεις. Κατά των αστυνομικών; Δεν το συνηθίζουμε. Η καταγγελία γίνεται δημόσια γιατί είχαν αυτή τη συμπεριφορά απέναντί μας. Όταν ήρθε η εισαγγελική παραγγελία συμμορφώθηκαν. Είναι μια συγκλονιστική υπόθεση. Με το νέο νόμο επαπειλείται η ποινή της ισοβίου καθείρξεως. Η κοπέλα δεν μιλάει για πρόσωπο γιατί δεν αντιλήφθηκε άλλο πρόσωπο».

Προηγούμενο άρθρο«Έφυγε» από τη ζωή ο εκδότης Γιώργος Μπόμπολας
Επόμενο άρθροΕντυπωσιακό βίντεο από το Μεξικό, με κτίριο που κατρακυλά από πλαγιά και καταλήγει στο δρόμο