Μπεργκ : “Πρόκληση για εμάς το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ”

Για το πως περιμένει το πρώτο παιχνίδι της Ομόνοιας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και το τι περιμένει να δει από πλευράς ΠΑΟΚ μίλησε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νορβηγός προπονητής :

“Είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι στους ομίλους. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα και περιμένουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες που φυσιολογικά είναι καλύτερες από μας. Είναι μία πολύ καλή εμπειρία, πρόκληση και χρήσιμα παιχνίδια στη διαδικασία ανάπτυξης σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Θα δούμε σε πιο σημείο βρισκόμαστε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είναι ιστορικό παιχνίδι αλλά είναι ένα κανονικό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από μας. Τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλό που η ομάδα είναι σε αυτή τη φάση για όλους,. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε σε αυτό το επίπεδο.

Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα. Είναι μία εμπειρία και μεγάλο κίνητρο να παίξουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε ότι μπορούμε στο δικό μας πρωτάθλημα. Παίζουμε στην Ευρώπη σε αυτό το επίπεδο και εδώ θέλουμε να διαγωνιζόμαστε. Μέσα από τα παιχνίδια αυτά θα προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να τα απολαύσουμε”.

Για Μαυρία αν θα είναι εντεκάδα: Δεν μπορώ να πω κάτι. Ο Μαυρίας είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Έπαιξε σχεδόν σε όπλα τα ματς πέρσι και είχε σημαντική συνεισφορά για να είμαστε εδώ. Αύριο θα δείτε πως θα αγωνιστούμε. Δεν μπορώ να σας πω όλα όσα σκέφτομαι γιατί θα μαρτυρήσω πως σκοπεύουμε να αγωνιστούμε.

Για την δυναμικότητα του ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και πιστεύω ο Ολυμπιακός ήταν λίγο καλύτερος πέρσι. Και οι δυο ομάδες είναι καλύτερες απ’ εμάς. Έχουν και οι δυο περισσότερα δυνατά σημεία παρά μειονεκτήματα.

Προηγούμενο άρθροΜαυρίας : “Μακάρι να παίζαμε σε γεμάτη Τούμπα”
Επόμενο άρθροΓεωγραφική κατανομή: 181 τα νέα κρούσματα Covid-19 στη Θεσσαλονίκη