Καθόλου ευχάριστα νέα για τους «βιόλα» αλλά και γενικότερα για το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς τα κρούσματα κορονοϊού ολοένα και αυξάνονται. Αυτή τη φορά, μέλος του τεχνικού επιτελείου του συλλόγου, βρέθηκε θετικός στον Covid-19 μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες στο στρατόπεδο της Φιορεντίνα.

Οπως γνωστοποίησε, με ανακοίνωση ο σύλλογος, είναι ασυμπτωματικός και θα τεθεί άμεσα σε καραντίνα Οσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα, αυτή θα μπει στη… φούσκα και θα προπονείται κανονικά, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα. Παράλληλα, αυτό σημαίνει πως κανείς παίκτης ή μη δεν εισέρχεται χωρίς να έχει υποβληθεί σε τεστ και φυσικά να είναι αρνητικό.

 

Αν κάποιος και για τον οποιοδήποτε λόγο πρέπει να βγει προσωρινά από εκεί θα τίθεται σε καραντίνα 48 ωρών και θα μπορεί να συνεχίσει αν σε αυτό το διάστημα θα έχει υποβληθεί σε δύο τεστ που θα είναι αρνητικά. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί ή πρέπει να αποχωρήσει οριστικά από την «φούσκα» θα παραμένει σε καραντίνα 10 ημερών.

 

Υπενθυμίζεται ότι τους προηγούμενους μήνες, διαγνώστηκαν με κορονοϊό οι Πάτρικ Κουτρόνε, Χερμάν Πεσέλα, Ντούσαν Βλάχοβιτς Έρικ Πούλγκαρ και Σιμόνε Γκιντόνι.

Προηγούμενο άρθροO Mαρινάκης έταξε πριμ 3.000.000 ευρώ για πρόκριση στους «16» και 1.000.000 για κάθε νίκη
Επόμενο άρθροΑνησυχία στον Άρη για περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού