Μετά τον αγώνα με Αστέρα προετοιμάζονται… για τον Αστέρα!

Μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα της superleague το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του Άρη περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι «κίτρινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα ρεβάνς του Κυπελλου Ελλάδας την Πέμπτη με τον Αστέρα Τρίπολης (04/02, 17:15 – «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»), θέλοντας να διαφυλάξουν τη νίκη 2-0 που πέτυχαν στη Θεσσαλονίκη και να πάρουν την πρόκριση για την προημιτελική φάση του θεσμού.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία και παιχνίδι κινητικότητας με μπάλα για το πρώτο, ενεργοποίηση, ταχυδύναμη και παιχνίδι μικρών χώρων με μπάλα για το δεύτερο γκρουπ). Ο 51χρονος Έλληνας προπονητής είδε τον Ντάνιελ Μαντσίνι να ανεβάζει ακόμη περισσότερο το ρυθμό και να συμμετέχει σε κομμάτι της προπόνησης, αυξάνοντας τις πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ταξίδι στην Αρκαδία. Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους «κίτρινους» περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Στο μεταξύ αποφασίστηκε οι Τζέιμς Τζέγκο και Νικόλας Ιωάννου, που αμφότεροι συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (22η αγωνιστική – 14/2, 15:00).

 

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησαν την προετοιασία για τη ρεβάνς του κυπέλλου με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ
Επόμενο άρθροΦρίκη στη γαλλική πόλη Τουλόν: Κομμένο κεφάλι βρέθηκε στη μέση του δρόμου.