Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Αυτή την εβδομάδα και πιθανότατα την Τετάρτη 24 Αυγούστου θα ανακοινωθούν από την ΕΤΑΑ τα προσωρινά αποτελέσματα και μετά τις ενστάσεις τα οριστικά αποτελέσματα.

Ενώ είχε ανακοινωθεί από το Υπουργείο ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονταν νωρίτερα, λόγου του μεγάλου όγκου των αιτήσεων, δεν κατέστη εφικτό.
Ειδικότερα με την ολοκλήρωση του ελέγχου/ επεξεργασίας των αιτήσεων, καταρτίζονται οι Προσωρινοί Πίνακες Αιτούντων με πλήρη και ελλιπή αίτηση – δικαιολογητικά, ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα. Οι αιτούντες, θα μπορούν να δουν σε αυτούς το προσωρινό αποτέλεσμα της αίτησής τους με τη χρήση των κωδικών taxisnet.
Οι προαναφερόμενοι Πίνακες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α «Προσωρινά Αποτελέσματα» και θα ξεκινήσει την επόμενη ημέρα η υποβολή των ενστάσεων.
Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων Αιτούντων με πλήρη και ελλιπή αίτηση- δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ («Ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων»), με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο pdf.

Προηγούμενο άρθροΚΚΕ για παρακολουθήσεις: Να συγκληθεί άμεσα η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας
Επόμενο άρθροΕργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας