Δεν υπάρχουν λόγια για όσα σημειώθηκαν στο 7ο Γυμνάσιο Αχαρνών, καθώς δύο ανήλικοι κακοποίησαν σεξουαλικά συμμαθητή τους. Οι γονείς του παιδιού προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τους δράστες, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΛΑΣ.
Όπως αναφέρει το efoni.gr, το οποίο επικαλείται μαρτυρίες μαθητών του 7ου Γυμνασίου Αχαρνών, την Παρασκευή δύο ανήλικοι μαθητές της Δευτέρας και Τρίτης Γυμνασίου αφού κορόιδεψαν έντονα μικρότερο συμμαθητή τους, μετά το πέρας των μαθημάτων προέβησαν σε εξευτελιστικές πράξεις απέναντι στον 12χρονο.
Συγκεκριμένα, αφού του αφαίρεσαν τα ρούχα και τα εσώρουχα του, στη συνέχεια ασέλγησαν σεξουαλικά σε βάρος του 12χρονου.
Το παιδί το είπε στους γονείς του και την Δευτέρα εκείνοι βρέθηκαν στο σχολείο για να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τους ανήλικους δράστες που ασέλγησαν σε βάρος του παιδιού τους.
Οι γονείς σε έξαλλη κατάσταση στο σχολείο ήρθαν σε ρήξη τόσο με τους φερόμενους ως δράστες όσο και με τη διευθύντρια του σχολείου.
Μάλιστα, αναγκάστηκε να παρέμβει η ΕΛΑΣ προχωρώντας σε προσαγωγή των γονέων όσο και της διευθύντριας στο τμήμα.
Οι δύο ανήλικοι – φερόμενοι ως δράστες – οδηγήθηκαν στο κρατητήριο, ενώ σήμερα οι μαθητές του σχολείου έκλεισαν το σχολείο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ενδοσχολική βία.

Προηγούμενο άρθροΚαρδίτσα: Πέθανε από ανακοπή 40χρονη γυναίκα ενώ περπατούσε στο δρόμο με τον σύζυγό της
Επόμενο άρθροΔίκη για τη φωτιά στο Μάτι: Απαλλαγή της Ρένας Δούρου και άλλων 11 ζήτησε ο Εισαγγελέας