Μεγάλη φωτιά με τρία μέτωπα και στο νησί της Σαλαμίνας

Μεγάλη φωτιά με τρία ενεργά μέτωπα και στο νησί της Σαλαμίνας.

Το πρώτο μέτωπο ξέσπασε λίγο πριν από τις 18:00 στον λόφο «Πατρίς» και οι φλόγες καίνε δασική έκταση. Το δεύτερο μέτωπο ξέσπασε στον λόφο «Ανεμόμυλοι» ενώ το τρίτο στην περιοχή «Σαμάρι».

Και για τις τρεις πυρκαγιές επιχειρούν από αέρος 6 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο ενώ αναμένονται ενισχύσεις από τον Πειραιά, από όπου μεταβαίνουν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Στις 18:45 στάλθηκε μήνυμα από το 112 που καλεί τους πολίτες να εκκενώσουν τους Πρόποδες του Ευριπίδειου Θεάτρου και να κινηθούν προς την Παραλία της Ακτής Καραϊσκάκη. Στις 19:15 εστάλη νέο μήνυμα 112 για εκκένωση των οδών Αγίου Νικολάου και Αγίου Θεράποντος.

Η κυκλοφορία διακόπηκε επί της Λεωφόρου Φανερωμένης και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Σαλαμίνος έως το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Γαλαξιδίου. Επίσης διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Μαραθώνος.

Το μέτωπο κινείται προς κατοικίες αλλά και προς το 3ο Δημοτικό Σχολείο.

 

Προηγούμενο άρθροΚωνσταντίνος Ελευθερίου: “Η προγραμματιστική προπαγάνδα, χρησιμοποιείται για τη σκόπιμη διανομή της παραπληροφόρησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει “περάσει” πολύ στον κόσμο’
Επόμενο άρθροΟ καιρός σήμερα 21/07 στη Μακεδονία και τη Θράκη