Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσει την προσεχή Τρίτη 17 Απριλίου 2024 ο ΟΑΣΘ, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων του οργανισμού στην 24ηωρη πανελλαδική απεργία που προκήρυξε για την ίδια ημέρα η ΓΣΕΕ.

«Τονίζουμε ότι θα διαθέσουμε προσωπικό ασφαλείας για την δρομολόγηση 50 λεωφορείων, καθώς κανονικά θα εργασθεί η νυχτερινή γραμμή του αεροδρομίου», επισημαίνει σε σημερινή του ανακοίνωση το Συνδικάτο των Εργαζομένων του ΟΑΣΘ.

Στις διεκδικήσεις των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες προτάσσονται τα εξής: ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα πάταξης της ακρίβειας, της κερδοσκοπίας και της αισχροκέρδειας, υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων με πραγματικές αυξήσεις, ουσιαστικά αύξηση του κατώτατου μισθού, κατάργηση όλων των αντεργατικών μνημονιακών διατάξεων και στήριξη του κοινωνικού αγαθού της δημόσιας συγκοινωνίας.

Μεταξύ άλλων, με την ανακοίνωσή τους καλούν όλους τους εργαζόμενους σε συμμετοχή στην συγκέντρωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 17 Απρίλη στο Εργατικό Κέντρο και ώρα 10:30 π.μ.

Προηγούμενο άρθρο«Έσπασαν» τα ισόβια για Αλγερινό που δολοφόνησε συμπατριώτη του με μαχαίρι
Επόμενο άρθροΤροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό στα Γιαννιτσά