Ματθίλδη Μαγγίρα στον Focus FM 103.6: “Παράλογες οι αναστολές των ανεμβολίαστων υγειονομικών” – ΗΧΗΤΙΚΟ 

“Πάντα υπήρχε ένας πόλεμος μεταξύ των Ελλήνων. Οποιαδήποτε πολιτική τρέφει έναν διχασμό για μένα είναι πολύ χαμηλού πνευματικού επιπέδου” τόνισε μιλώντας στον Focus FM 103.6 στην εκπομπή τοιυ Στέφανου Δαμιανίδη, η ηθοποιός και παρουσιαστρια Ματθίλδη Μαγγίρα.

“Αν θέλουμε σαν κοινωνία να περπατήσουμε σε καλύτερα μονοπάτια, θα πρέπει να ενωθούμε”, πρόσθεσε.

“Η αναστολή των υγειονομικών είναι ένα ακόμα παράλογο, μέσα στα πολλά. Πριν παρασκευαστεί αυτό το σκεύασμα, αυτοί ο άνθρωποι έδωσαν μεγάλη μάχη, έσωσαν ζωές. Και τώρα να τους πετάμε έξω γιατί δε δέχτηκαν να κάνουν μια ιατρική πράξη στο σώμα τους”, ανέφερε.

“Γίναμε μια κοινωνία που προσκύνησε ξεκάθαρα τον υλισμό, μόνο αυτόμας ενδιαφέρει, δεν έχουμε δουλέψει το νου και τη ψυχή μας”, είπε χαρακτηριστικά η κ. Μαγγίρα.

“Έχει γίνει trend η βία και η χυδαιολογία. Νιώθω όμως ότι σιγά-σιγά, αλλάζει όλο αυτό το σκηνικό. Ακόμη και το διχασμό τον αισθανομαι πολυ πιο ελαφρύ. Βλεπω εμβολιασμένους ανθρώπους, να εξετάζουν τα πράγματα με μια άλλη οπτική, να ξαναέρχονται σε επαφή με ανεμβολίατους. Πιστεύω θα έρθει η σύγκλιση”, ανέφερε.

“Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από την εξέλιξη των πραγμάτων. Θέλουμε δε θέλουμε, τα πράγματα προχωράνε. Εάν θέλω να βοηθήσω την κατάσταση, πρέπει να κάνω κάτι, να οραματιστώ ένα καλύτερο αύριο. Το ενεργειακό που θα εκπέμψω είναι τόσο δυνατό που χαλάω το ενεργειακό του φοβου και του πανικού”, σημείωσε η ίδια.

Προηγούμενο άρθροΔιανομή τροφίμων σε άνεργους και άπορους στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών
Επόμενο άρθροΖήσης Δεληχάς στον Focus FM 103.6: “Aπόλυτα ειρηνική η συγκέντρωση έξω από το σπίτι του Πλεύρη. Ουδέποτε διαδηλώσαμε εναντίον της οικογένειας του! Λέει ψέματα” – HXHTIKO