Μας έχουνε ποτίσει με το πνεύμα της ηττοπάθειας –Πρέπει να μπει τέλος στα φοβικά σύνδρομα.//Σ. Καραβίδας στον Focus FM

Στην ανάγκη ενίσχυσης των εξοπλιστικών μας αναφέρθηκε μιλώντας στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση o επισμηναγός ε.α. και εκπαιδευτής πτήσεων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Στέφανος Καραβίδας.

«Απαιτείται μία ισχυρή άμυνα» τόνισε συμπληρώνοντας. «’Ολη αυτή η ρητορική των τελευταίων χρόνων πως πρέπει να αφήσουμε τους εξοπλισμούς και να εστιάσουμε στο βούτυρο είναι τελείως αντιπαραγωγική, χρειαζόμαστε ισχυρή άμυνα».

Αναφερόμενος στην Τουρκία εκτίμησε πως είναι μια κοινωνία σε κατακερματισμό με μεγάλα οικονομικά προβλήματα επισημαίνοντας πως «Η Ελλάδα έχει αναβαθμιστεί γεωπολιτικά και θα πρέπει να πάψουμε να έχουμε φοβικά σύνδρομα… Μας έχουνε ποτίσει με το πνεύμα της ηττοπάθειας».

Ερωτηθείς για τις διερευνητικές Ελλάδας Τουρκίας αλλά και για τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου ανέφερε ότι: “Ο Ερντογάν μας επαναφέρει στην πραγματικότητα. Έρχεται να διώξει όποιες ψευδαισθήσεις και αυταπάτες έχουμε για το αποτέλεσμα των διερευνητικών επαφών. Προσερχόμαστε στις διερευνητικές με ένα κράτος-τρομοκράτη παρέχοντας του νομιμοποίηση και νομιμότητα στα μάτια των τρίτων”.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Προηγούμενο άρθροΚινητοποιήσεις εργαζομένων στον τουρισμό και τον επισιτισμό
Επόμενο άρθροΕπιστρεπτέα προκαταβολή 6 – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι