Μαρτυρια Σοκ!: «Κλείδωσαν το γιο μου σε σχολική αίθουσα γιατί φορούσε τη μάσκα λίγο κάτω απο τη μύτη!»

Γροθιά στο στομάχι ήταν η  καταγγελία μητέρας για καθηγητή στο Λύκειο που φοιτά ο γιός της.

Η κυρία Πολυνίκη, με ηχογραφημένο μήνυμα, έκανε  γνωστή την απαράδεκτη συμπεριφορά του εκπαιδευτικού που έχει οριστεί υπεύθυνος διαχείρισης Covid-19 στο συγκεκριμένο σχολείο.

” Από τις αρχές σχεδόν του σχολικού έτους, κάποιοι γονείς παρατηρήσαμε οτι η συμπεριφορά συγκεκριμένου καθηγητή, κάθε άλλο παρά φυσιολογική ήταν.

Συγκεκριμένα ο καθηγητής στην κυριολεξία κυνηγούσε τα παιδιά για να επιβάλει τα μέτρα

προστασίας. Δε λέω ότι δεν έπρεπε να προνοεί και να υποδεικνύει στα παιδιά τι πρέπει να

κάνουν, αλλά αυτός δεν τα άφηνε ούτε να φάνε, ούτε να πιουν νερό για να μην έχουν κατεβασμένη τη μάσκα.

Ο δικός μου ο γιός επειδή αυτό δεν το ανέχονταν, έρχονταν συχνά σε λογομαχία μαζί του. Έτσι από νωρίς ο κ. καθηγητής τον στοχοποίησε και άρχισαν οι συνεχείς επιθέσεις και οι αποβολές.

Η καταγγέλλουσα αναφέρει οτι ο εκπαιδευτικός έφτασε στο σημείο να προπαγανδίζει το εμβόλιο μέσα στο σχολείο.

“Ρωτούσε τους μαθητές γιατί δεν το έχουν κάνει και άλλα τέτοια απίστευτα πράγματα. Έφτασε δε στο απίστευτο σημείο να προβάλει με προτζέκτορα διασωληνωμένους σε ΜΕΘ

προκειμένου να τους πείσει για το καλό που μας κάνει ο εμβολιασμός. Φανταστείτε πόσο

απεχθές ήταν το θέαμα της προβολής που τα παιδιά του ζήτησαν να τη σταματήσει.

Όλα τα παραπάνω μας οδήγησαν στο να τον καταγγείλουμε  στην διεύθυνση του σχολείου με σκοπό να λυθεί το πρόβλημα και να βρεθεί μια λύση. Αντί γι’ αυτό,την επόμενη ακριβώς μέρα της καταγγελίας, επειδή ο γιός μου κατέβασε για λίγο τη μάσκα του για να μιλήσει με έναν συμμαθητή του, τον απέβαλαν  και τον κλείδωσαν σε χώρο που έχουν για απομόνωση νοσούντων ή πιθανών κρουσμάτων, μέχρι να πάω να τον παραλάβω Κλείνοντας θέλω να πω, πως λυπάμαι πραγματικά που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι οι οποίοι λέγονται δάσκαλοι – παιδαγωγοί και διδάσκουν τα παιδιά μας”.

Στον αέρα της εκπομπής ακούστηκε και ο νεαρός μαθητής που περιέγραψε  την περιπέτεια που έζησε. Ολοκληρώνοντας ο 16χρονος, ανέφερε πως όλη η φασαρία γίνεται όχι γιατί δεν κάνει χρήση μάσκας, αλλά γιατί  συνήθως τη φοράει λίγο πιο πάνω από το ρουθούνι, γιατί δυσκολεύεται να αναπνεύσει.

Προηγούμενο άρθροΠατήρ Στυλιανός Καρπαθίου: “Η επίσημη εκκλησία της Ελλάδος είναι 100% σε λάθος δρόμο” – “Κανένας δε θα μας πάρει την εκκλησία μας”
Επόμενο άρθροΔιπλωματικό θρίλερ στον Έβρο – Συνελήφθη Έλληνας Αστυνομικός από τους Τούρκους