Μαρτυρία Έλληνα από την Κίνα στον Focus FM. Χωρίς κρούσματα κορωνοϊού η χώρα. Η ζωή επέστρεψε σε φυσιολογικούς ρυθμούς. – ΗΧΗΤΙΚΟ

«Η Κίνα επέστρεψε στους φυσιολογικούς της ρυθμούς». Ένας Έλληνας από την Κίνα μιλά στον Focus FM για την επιστροφή στην κανονικότητα. O Νίκος Αλεξανδράκης που ζει τα τελευταία οκτώ χρόνια στην πόλη Ζενγιάν και έχει ιδρύσει δική του εταιρεία μας εξηγεί πώς οι Κινέζοι κατάφεραν να ορθοποδήσουν.

Την ώρα που η Ευρώπη μαστίζεται από το δεύτερο κύμα της πανδημίας, η Κίνα έχει ήδη βρει τους φυσιολογικούς ρυθμούς της. «Μπορεί ο υπόλοιπος κόσμος και ειδικά η Ευρώπη να περνούν δύσκολους καιρούς, αλλά στην Κίνα το δεύτερο κύμα της πανδημίας είναι απολύτως υπό έλεγχο» δήλωσε ο κ. Αλεξανδράκης σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση. «Ο κόσμος κυκλοφορεί ελεύθερα (…)», τόνισε. Σύμφωνα με τον ίδιο, η οικονομία της Κίνας βρίσκεται σε ανάπτυξη.

Όσον αφορά το πώς η Κίνα κατάφερε να σταματήσει την εξάπλωση της νόσου Covid-19, o κ. Αλεξανδράκης είπε ότι το σύστημα υγείας λειτούργησε τέλεια. Στην Κίνα τα νοσοκομεία είναι τεράστια, ο καθένας ξέρει τί πρέπει να κάνει, υπογράμμισε.

Ο κ. Αλεξανδράκης μίλησε για αυστηρούς ελέγχους στα αεροδρόμια της χώρας ενώ παράλληλα ανέφερε ότι η ανταπόκριση των γιατρών είναι άμεση, καθώς επισκέπτονται στο σπίτι εκείνους που το έχουν ανάγκη χωρίς καμία καθυστέρηση.

Ακούστε όσα είπε ο κ. Αλεξανδράκης στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή ρεύματος αύριο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΠυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου