Μαρία Αθανασίου: “Υπάρχουν γυναικες που έχουν κάνει έως και 20 αμβλώσεις. Όταν η άμβλωση γίνεται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, γιατί η άλλη να μην το ξανακάνει; Είναι σαν να την επιδοτούμε”.

“300.000 αμβλώσεις το χρόνο, είναι πολύ μεγάλος αριθμός” δήλωσε μιλώντας στον Focus FM και στον Στέφανο Δαμιανίδη, η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης,  κα Μαρία Αθανασίου.

“Προβληματίζομαι με τις περίεργες ελευθερίες. Ενώ ο υγειονομικός δεν εχει την ελευθερία να αποφασίσει εάν θα εμβολιαστεί η όχι, η άμβλωση είναι μια ελευθερία που δίνεται απλόχερα”.

“Υπάρχουν γυναικες που έχουν κάνει έως και 20 αμβλώσεις. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει κατά λάθος. Είναι λανθασμένη αντίληψη αυτής της επέμβασης που είναι ενάντια στη φύση. Μία χειρουργική επέμβαση, όσο απλή και να ειναι εμπεριέχει κίνδυνο. Σε νεαρές κοπέλες μπορεί να προκύψει στείρωση, γιατί γίνονται φλεγμονές στις σάλπιγγες. Ύστερα είναι και το ηθικό κομμάτι, όταν δεν τους “βολεύει” ένα παιδί. Δεν προσέχουν. Δεν υπάρχει ενημέρωση. Κι όταν η άμβλωση γίνεται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, γιατί η άλλη να μην το ξανακάνει; Είναι σαν να την επιδοτούμε”.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Λιάτσος: “Το 24ωρο φεύγουν από τη Ρωσία 270 πτήσεις, με μεγάλα αεροσκάφη 300 θέσεων προς Τουρκία”.
Επόμενο άρθροΑπόστολος Ζέρβας: “Απαγορεύεται να κάνουμε εμβόλιο κατά τη διάρκεια της κυήσεως”. “Όταν ο εμβολιασμός επαναλαμβάνεται συχνά, υπάρχει ο κίνδυνος να επέλθει αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδη συχνότερη ή βαρύτερη λοίμωξη.”