Μαρία Αθανασίου (Ελληνική Λύση) Από τα βουλευτικά έδρανα στη μάχη κατά της πανδημίας.

Στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού τίθεται η Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Β2 δυτικού τομέα Αθηνών, ιατρός κυρία Μαρία Αθανασίου, η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της εθελοντικά υπέρ του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Σε συνέντευξή της στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη και αναφερόμενη στην ασφυκτική πίεση που δέχεται το Ε.Σ.Υ., η κ. Αθανασίου υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση με τα μέτρα της δεν κατάφερε να πείσει τους πολίτες. Όπως σημείωσε, “έλεγαν στον κόσμο μη βάλετε μάσκες γιατί δεν ήταν έτοιμοι να τις παρέχουν, μετά είπαν βάλτε τις μάσκες, τις έβαλαν και στα παιδάκια – κάτι που για εμένα είναι απαγορευτικό”. Όσον αφορά το πώς αισθάνεται που θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στη νόσο Covid-19 η βουλευτής του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου υπογράμμισε ότι θέλει να βοηθήσει εκείνους που το έχει ανάγκη, όπως άλλωστε έπραττε τόσα χρόνια.

Τέλος, εξέφρασε έντονη ένσταση στο ενδεχόμενο να καταστεί υποχρεωτικό το εμβόλιο κατά του κορωνοιού.

Ακούστε όσα δήλωσε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προηγούμενο άρθροΧρυσοχοΐδης από Θεσσαλονίκη: Ο άμεσος στόχος είναι να δώσουμε δέκα μέρες στο Σύστημα Υγείας για να ανασάνει
Επόμενο άρθροΟύρσουλα φον ντερ Λάιεν: Αύριο η υπογραφή του συμβολαίου με την moderna