Ο Άκης Μάντζιος περιέγραψε τις δυσκολίες των προπονήσεων το τελευταίο διάστημα και τόνισε πως όλα θα εξαρτηθούν από την ομάδα του, σε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως το χαρακτήρισε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την περίεργη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί: “Ήταν περίεργο δεκαπενθήμερο. Σαν αυτό όταν έγινε το πρώτο lockdown. Υπήρχε ανησυχία. Είμαστε ένα γκρουπ ατόμων πάνω από 40 άτομα, που είμαστε καθημερινά μαζί και οι περισσότεροι έχουν και οικογένειες”.

Για το αν τα πράγματα είναι καλύτερα τώρα: “Εχει ηρεμήσει η κατάσταση. Είναι ελεγχόμενα. Ακολουθήσαμε πιστά κάθε υγειονομικό πρωτόκολλο. Όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν μέρες που η προετοιμασία της ομάδας δεν ήταν η κατάλληλη για ένα παιχνίδι, όμως έπρεπε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Μέρα με την μέρα το αφήναμε πίσω και προετοιμαζόμασταν για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης”.

Για το αν κέρδισε χρόνο ο ΑΡΗΣ: “Δεν είναι τι προτιμάμε. Έχει δύο αναγνώσεις αυτό το βιβλίο. Και οι δύο είναι σωστές. Τι θα είναι σωστό μετά το παιχνίδι δε οτ ξέρουμε. Υπήρχαν παιδιά που ήθελαν χρόνο, υπήρχαν όμως και παιδιά που παιχνίδι με παιχνίδι γίνονται καλύτεροι. Κάναμε ό,τι καλύτερο για να μπορέσει η ομάδα να είναι έτοιμοι”.

Για το ποιοί παίκτες δεν θα είναι διαθέσιμοι λόγω Covid-19: “Επειδή είναι ένα λεπτό ζήτημα, θα υπάρχει ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ”.

Για το γεγονός ότι έγινε σήμερα γνωστό πως θα διεξαχθεί το παιχνίδι: “Εμείς προετοιμαστήκαμε ειδικά τις τελευταίες τρεις μέρες και βάλαμε στο μυαλό όλων μας ότι το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή”.

Για τον νέο αγωνιστικό χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης”: “Νομίζω ότι το γήπεδο μας είναι δυναμική για την ομάδα. Θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη αν είχαμε και τον κόσμο μαζί μας. Το παιχνίδι στα Γιάννενα ήταν σαν να παίζουμε εκτός έδρας. Ευελπιστούμε ότι το γήπεδο θα είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι με τα Γιάννενα, ώστε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο”.

Για την κατάσταση ετοιμότητας του Σίλβα, όπως και των υπόλοιπων τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων: “Στο 100% δεν ήταν έτοιμος, όπως και ο Γιόχαν. Προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τα παιδιά, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σίγουρα από τότε μέχρι τώρα πέρασαν 15 ημέρες. Σίγουρα είναι σε καλύτερο βαθμό και τα παιδιά θα είναι μαζί μας στο παιχνίδι με την Τρίπολη”.

Για το πώς θα αγωνιστεί ο ΑΡΗΣ: “Το σημαντικό είναι πώς θα παρουσιαστούμε εμείς σαν ομάδα. Να δούμε ποια παιδιά είναι εντελώς καλά, ώστε να δούμε και τα πρόσωπα. Σίγουρα θα είναι δύσκολο. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί”.

Για τον Αστέρα Τρίπολης: “Ο Αστέρας είναι έμπειρη και καλή ομάδα, με κορμό τα τελευταία χρόνια”.

Για το τι θέλει από τους παίκτες του: “Να κερδίσουμε το παιχνίδι, αυτό θέλουμε”.

Προηγούμενο άρθροΣεισμός – Σάμος: Τέσσερις νεκροί στη Σμύρνη
Επόμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Έτσι βγάζουν πλαστά έγγραφα οι “επενδυτές”