ΜΑΝΤΖΙΟΣ: Προπόνηση σε ρυθμούς… αγώνα

Στον Άρη λογικά μέσα στην ημέρα θα μάθουν αν τελικά θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Η αβεβαιότητα ωστόσο υπάρχει εδώ κι αρκετές ημέρες, με τον προπονητή της ομάδας, Άκη Μάντζιο να βρίσκεται σε περίεργη… φάση.

Για την ακρίβεια είναι μάλλον άχαρος ο ρόλος του, διότι είναι υποχρεωμένος να ετοιμάζει την ομάδα του για να παίξει.

Πέραν τούτου, αν τελικά γίνει το ματς, θα υπάρχουν αρκετές απουσίες. Εκτός από το «θέμα» με τον κορωνοϊό, σε αυτό το ματς δεν θα παίξει ούτε ο Λίντσεϊ Ροζ, που δηλώθηκε για να εκτίσει ποινή. Γενικά, ο Άρης έχει αγωνιστικά ζητήματα, για τα οποία καλείται να βρει λύσεις ο Έλληνας τεχνικός. Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως το ρόστερ είναι γεμάτο και υπάρχουν επιλογές. Σε κάθε περίπτωση πάντως, υπάρχει αγωνία για την διεξαγωγή ή όχι της αναμέτρησης.

Καλού κακού, ο τεχνικός του Άρη κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ανέβασε την ένταση, αφού απομένουν λίγα 24ωρα πριν το ματς με τους Αρκάδες, αν τελικά γίνει. Έτσι, έγινε αρκετή δουλειά στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας καθώς επίσης και στην τακτική μέσα σε παιχνίδι. Ενδεικτικό του ότι ο Μάντζιος θέλει να έχει έτοιμη την ομάδα του.

Προηγούμενο άρθροΜαραντόνα: «Θέλω δώρο γενεθλίων το σκουντέτο από τη Νάπολι»
Επόμενο άρθροΕργασίες συντήρησης στην E.O. Θεσσαλονίκης – Σερρών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας