Θρίλερ στη Μάνδρα: Τι λένε πατέρας και αδελφός για τον 17χρονο που βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στον αυχένα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του 17χρονου που εντοπίστηκε νεκρός από σφαίρα στη Μάνδρα Αττικής.

Το βράδυ της Πέμπτης ο 14χρονος αδερφός του θύματος, αλλά και ο πατέρας του, βρέθηκαν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσουν για τον μυστηριώδη θάνατο του άτυχου νέου.

Από την πρώτη στιγμή, είχε γίνει γνωστό πως ο πατέρας είχε στείλει τους δυο γιους του προκειμένου να μαζέψουν τα πρόβατα.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην καταθέσή του ο 14χρονος, κάποια στιγμή τα δύο παιδιά χάθηκαν μέσα στο δάσος, για αυτό και εκείνος γύρισε σπίτι του.
Υπενθυμίζεται πως περαστικός ειδοποίησε την Άμεση Δράση για τον 17χρονο, ενώ δίπλα στη σορό υπήρχε κάλυκας από καραμπίνα.
Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί έψαχναν τον αδελφό του νεκρού παιδιού. Εμφανίστηκε  αργότερα μαζί με τον πατέρα του στο τμήμα της περιοχής και από εκεί οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος φέρεται να δήλωσε ότι έψαχνε τον αδελφό του αλλά δεν τον έβρισκε και έτσι γύρισε στο σπίτι του, επειδή χάθηκαν στο δάσος την ώρα που βοσκούσαν τα πρόβατα.
Παράλληλα, ο πατέρας φέρεται να τόνισε ότι δεν έχει καραμπίνα, όσον αφορά τον κάλυκα που βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του γιου του.
Σημειώνεται ότι η οικογένεια συνολικά είχε 9 παιδιά.

Προηγούμενο άρθρο“Πρέπει να μιλάμε για πόλεμο και όχι για συμφωνία των σιτήρων” – Ευάγγελος Μπασάρ Μούσσα στον Focus FM
Επόμενο άρθροΠέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος