Μάνη: Μυστηριώδης εξαφάνιση 64χρονου

Αναστάτωση επικρατεί γύρω από την εξαφάνιση ενός 64χρονου άνδρα στη Μάνη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 18 Αυγούστου.

Ο άνδρας έφυγε από το σπίτι του στη Σαϊδόνα στις 18 Αυγούστου για να μεταβεί στο δάσος της Βασιλικής, όπου διατηρεί μελίσσια χωρίς να έχει δώσει ξανά κανένα σημείο ζωής. Το όχημά του εντοπίστηκε την Παρασκευή στο δρόμο Εξωχωρίου – Δάσος Βασιλικής και με τις δυνάμεις των ΕΜΑΚ, Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, αλλά και ΓΑΙΑΣ να “χτενίζουν” την περιοχή.
Παρά, όμως, τις συνεχιζόμενες έρευνες στις οποίες μάλιστα συμμετείχε και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, καθώς και drone, δεν εντοπίστηκε κάτι.
Σύμφωνα δε με πληροφορίες, ο άνδρας που γνωρίζει καλά την περιοχή και χαρακτηρίζεται από δικούς του ανθρώπους ως έμπειρος ορειβάτης και σπηλαιολόγος, είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο ανέφερε να μην τον αναζητήσουν εάν χαθεί. Βέβαια, η Αστυνομία δεν γνωρίζει πόσο παλιό είναι το συγκεκριμένο σημείωμα.
Στην οικία του βρέθηκαν και άλλα σημειώματα, μεταξύ αυτών ένα που έγραφε για τον καθηγητή Λιαντίνη, ο οποίος το 1998 είχε αποφασίσει να εξαφανιστεί και τελικά εντοπίστηκε νεκρός το 2005 σε μια σπηλιά του Ταϋγέτου.
Οι έρευνες συνεχίζονται πλέον από πυροσβέστες της Π.Υ. Καλαμάτας, εθελοντές της ΓΑΙΑΣ, όπως και άλλων ομάδων, με τους δικούς του ανθρώπους να είναι αισιόδοξοι ότι ο 64χρονος ζει.

Προηγούμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Επόμενο άρθροΤουρκικές υπερπτήσεις στην καρδιά των Δωδεκανήσων