Μ. Βρετανία: Διαρροή υδάτων έσπειρε τον πανικό σε πτήση προς τις ΗΠΑ

Νερά που άρχισαν να τρέχουν ξαφνικά από την οροφή αεροσκάφους της British Airways με προορισμό τις ΗΠΑ έσπειραν τον πανικό σε επιβάτες και πλήρωμα.

Βίντεο κατέγραψε τις τρομακτικές σκηνές, όταν άρχισαν να τρέχουν νερά στην καμπίνα του αεροσκάφους  Airbus A380 προς τα τέλη της πτήσης BA292 της British Airways από το Χίθροου του Λονδίνου προς την Ουάσιγκτον το περασμένο Σάββατο.
Μέλη του πληρώματος προσπάθησαν να μαζέψουν τα νερά, ρίχνοντας πετσέτες και κουβέρτες στο πάτωμα .
Η British Airways επιβεβαίωσε ότι αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στη δεξαμενή πόσιμου ύδατος του διώροφου αεροσκάφους που είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το πίσω μέρος του από τις σκάλες που χρησιμοποιούν οι επιβάτες των οικονομικών θέσεων.Η πτήση συνεχίστηκε με ασφάλεια μέχρι την Ουάσιγκτον και προσγειώθηκε κανονικά το πρωί του Σαββάτου στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τη British Airways «δεν απειλήθηκε σε καμία στιγμή η ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος του αεροσκάφους, γι’ αυτό και δεν χρειάστηκε εκτροπή της πτήσης».
Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζει διαρροή νερού μεσούσης της πτήσης αεροσκάφος A380 της British Airways, αν και έχουν καταγραφεί παρόμοια περιστατικά σε αεροπλάνα της Airbus.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε δύο νεαρές κοπέλες
Επόμενο άρθροΑκραίες απειλές Ερντογάν: Η Ελλάδα παίζει τον ρόλο του κομπάρσου και θα το πληρώσει