Μ. Κοττάκης: «Υβριδική επιχείρηση στον Έβρο; – Πράγματι ένα 5χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του από δάγκωμα σκορπιού»;

Για την υπόθεση των 38 παράνομων μεταναστών που εγείρει σειρά ερωτημάτων αναφέρθηκε μιλώντας στον Focus FM 103,6 και στην Δέσποινα Μποτίτση ο Διευθυντής εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ» Μανώλης Κοττάκης.

«Θα ήθελα να ξέρω, αφού οι μετανάστες πλέον μετακινήθηκαν στο ελληνικό έδαφος, αν είναι ακριβείς οι πληροφορίες ότι έχασε ένα παιδάκι τη ζωή του πάνω στη νησίδα από δάγκωμα σκορπιού ή όχι. Έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό για να καταλάβουμε αν είναι υβριδική επιχείρηση ή όχι. Στο παρελθόν παιδικές ψυχούλες έχουν χρησιμοποιηθεί για να εξυπηρετήσουν άλλους σκοπούς… οι Τούρκοι μας έχουν κατηγορήσει ότι σκοτώνουμε πρόσφυγες στον Έβρο. Θέλω λοιπόν να μάθω αν πράγματι ένα 5χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του από δάγκωμα σκορπιού. Έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία αυτό. Η Τουρκία έχει μισθώσει μεγάλα πρακτορεία δημοσίων σχέσεων, τα οποία συνεργάζονται το εξωτερικό για να κάνουν αυτή τη δουλειά με τα fake news και να συκοφαντούν την Ελλάδα. Αλλά δεν ξέρω αν βρίσκονται και άλλοι πίσω από την Τουρκία.
Κάποιοι ισχυρίζονταν επί μια εβδομάδα, δεν ξέρω πόσες μέρες ότι υπάρχει νεκρό παιδί πάνω σε τουρκικό έδαφος και καλούσαν τις ελληνικές δυνάμεις να βοηθήσουν στη διάσωση. Και το ερώτημα είναι αν οι ελληνικές δυνάμεις πατούσαν τουρκικό έδαφος και δεν υπήρχε εκεί νεκρό παιδί, θα είχαν πέσει στην παγίδα των Τούρκων και θα είχαμε κλιμάκωση σε άλλα επίπεδα;

Αναφερόμενος στο θέμα των υποκλοπών ο Μανώλης Κοττάκης εκτίμησε πως πρόκειται για υπόθεση που παράγει πολιτικές συνέπειες τονίζοντας ότι θα αποτελέσει αφορμή για άλλου τύπου εξελίξεις.

«Η ΝΔ έπαιζε για δύο αποτελέσματα στις εκλογές. Για αυτοδυναμία και για κυβέρνηση συνεργασίας, αν δεν έχει αυτοδυναμία. Πριν απ’ το ξέσπασμα των υποκλοπών, αυτοδυναμία δεν υπήρχε. Οι τελευταίες μετρήσεις αρχές Ιουνίου έδιναν μάξιμουμ 34%. Αν δεν έχει αυτοδυναμία λοιπόν, και έχει κάποια φθορά από την υπόθεση των υποκλοπών, θα πρέπει να αναζητήσει εκλογικό εταίρο. Κυβερνητικοί εταίροι δεν υπάρχουν πάρα πολλοί, που να προσφέρονται εν πάσει περιπτώσει, μετά τις εκλογές, και ανάλογα τις συνθήκες. Υποτίθεται ένας από τους εταίρους αυτούς ήταν το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ πια χάθηκε για τη ΝΔ».
Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: Πατέρας τριών παιδιών πέθανε από ανακοπή στα επείγοντα του νοσοκομείου
Επόμενο άρθροΣυναγερμός στο Λονδίνο – Φωτιά κοντά σε σταθμό του Μετρό