Μ. Χαρίση: «Θέλαμε να μιλήσουμε με την κα Σακελλαροπούλου και αντ’ αυτού βρεθήκαμε στην Ασφάλεια»

Η κα Μαρία Χαρίση, μία από τις δύο γυναίκες που προσήχθησαν χθες το βράδυ έξω από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, φιλοξενηθηκε το πρωί στον Focus FM και στην εκπομπή “8-11” του δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη.

Η κα Χαρίση, βρέθηκε εκεί μαζί με συναδέλφους της υγειονομικούς σε αναστολή, για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, που έφτασε εκεί καλεσμένη του κου Ζέρβα.

“Μας πήγαν μέχρι την Ασφάλεια, για να κάνει η κα Σακελλαροπούλου διαφορετική έξοδο, δεν ήθελε να μας ακούσει, ούτε να μας δει μπροστά της. Είπαμε τα συνθήματα που έπρεπε να πούμε και κάποια στιγμή αναγκαστήκαμε να κάνουμε καθιστική διαμαρτυρία, με σκοπό να μη μας μετακινήσουν. Όταν προσπάθησαν να μας πείσουν να φύγουμε, οι συναδέλφισσες υποχώρησαν. Η γιατρός μας κι εγώ, μείναμε εκεί, παρά του ότι μας απείλησαν με αυτόφωρο. Μάλλον το πήραμε πιο εγωιστικά. Τους ζητήσαμε να μιλησουμε σαν γυναίκες για λίγο με την Πρόεδρο. Θα της έλεγα “φτάνει πια”, ότι έπρεπε να είμαστε πίσω, για τα παιδιά που πεινάνε. Ότι αγαπάμε τη δουλειά μας και οφείλουμε να γυρίσουμε. Ο επικεφαλής της ασφάλειας της κας Σακελλαροπούλου, μας ενημέρωσε ότι η Πρόεδρος δεν είχε να μας πει κάτι”, σημείωσε.

Προηγούμενο άρθροΚαταγγελία: Εμβολιασμός με το στανιό σε 92χρονη σε περιοχή της Κοζάνης
Επόμενο άρθρο«Λάβρος» ο Πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Θα έπρεπε να έχει φύγει από τη θέση της, δεν εκπροσωπεί τους Έλληνες