Λονδίνο: Το τεράστιο πιτόγυρο που έγινε viral

Ένα νέο σουβλατζίδικο στην περιοχή Enfield του Λονδίνου, έχει καταφέρει να γίνει viral χάρη στο μέγεθος του γύρου του.
Ο γύρος με πίτα (πιτόγυρο) είναι ένα από τα πιο λαχταριστά street foods παγκοσμίως και πολλοί είναι οι ξένοι που όταν το βρίσκουν, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, δείχνουν το θαυμασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στη Βρετανία υπάρχουν αρκετά μαγαζιά με ελληνικό φαγητό. Ένα από αυτά ακούει στο όνομα «Tasty Gyros» και βρίσκεται στην περιοχή Ένφιλντ του Λονδίνου. Η σπεσιαλιτέ του είναι, φυσικά, το τυλιχτό σουβλάκι με γύρο ή καλαμάκι, αλλά μπορεί να βρει κανείς και οτιδήποτε άλλο υπάρχει σε ένα ελληνικό σουβλατζίδικο: Μερίδες, «σκεπαστές», σαγανάκι, χωριάτικη και πολλά άλλα.
Το Tasty Gyros, που άνοιξε πριν από περίπου ένα χρόνο, έγινε Viral όταν άνοιξε λογαριασμό στο Tik Tok και ξεκίνησε να «διαφημίζει» τα τεράστια πιτόγυρά του.
Μάλιστα, το μέγεθος του πιτόγυρου είναι μεγαλύτερο από το… κεφάλι της εργαζόμενης που το φτιάχνει! Για αυτό, άλλωστε, έγινε τόσο γνωστό, τόσο γρήγορα. Τα συγκεκριμένα μικρά βιντεάκια «μαζεύουν» κάθε φορά χιλιάδες προβολές, με κάποια από αυτά να έχουν ξεπεράσει ακόμη και τα 5 εκατομμύρια!

Προηγούμενο άρθροΝΑΤΟ: Η Σουηδία υπέγραψε την αίτηση ένταξης στη Συμμαχία
Επόμενο άρθροΓερμανία: Ορισμένοι δήμοι και κοινότητες άρχισαν τις περικοπές …στον δημόσιο φωτισμό