Λάρισα: Η γυναίκα που κρατούσαν επί 42 χρόνια κλεισμένη μέσα οι γονείς της είναι σαν αγρίμι… μιλάει δική της γλώσσα, νέες αποκαλύψεις

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες για το νέο Κωσταλέξι της Λάρισας. Η άτυχη γυναίκα κλεισμένη από τα 8 της χρόνια στο σπίτι από τους ίδιους της τους γονείς μεγάλωσε αποκομμένη απ όλους και όλα. Ζούσε επί 42 χρόνια σαν αγρίμι, είχε μάλιστα αναπτύξει δική της γλώσσα επικοινωνίας.
Η θεία της 50χρονης περιγράφει χαρακτηριστικά το γεγονός ότι η μητέρα δεν την άφηνε να βγει έξω γιατί φοβόταν. «Δεν το άφηνε, ήξερε μόνο τη γλώσσα τη δική της, όσοι της λέγανε να το βγάλει έξω τους μισούσε. …..Το αγαπούσε το παιδί, πάρα πολύ το αγαπούσε, έλεγε ότι φοβάται να βγει έξω… Χθες όμως που ξεκίνησαν να πάνε στην κηδεία βγαίνω έξω και λέω ‘κορίτσι μου ας μη μιλάς, εγώ σε αγαπώ’ και έρχεται και με αγκαλιάζει σφιχτά γιατί ένιωσε ότι δεν έχει κανέναν, όπως τώρα φύγανε χθες το βράδυ τα ανίψια που τη φέρανε εδώ και είναι κλειδωμένη μέσα από χθες το βράδυ.
Η 76χρονη μητέρα της 51χρονης εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου, στα σκαλοπάτια του σπιτιού της. Όπως όλα δείχνουν κατέληξε από παθολογικά αίτια, δίπλα της είχε και σακούλες με ψώνια. Η συνυφάδα της, που μένει στο ισόγειο, ειδοποίησε τις Αρχές και ενημέρωσε την Αστυνομία, για μια ακόμη φορά, για την κόρη που ζει κλειδωμένη επί χρόνια στο σπίτι.
«Αδιαφορία, τρεις φορές ήρθε η Αστυνομία για άλλο πράγμα και τους εξηγήσαμε τι συμβαίνει πάνω, ότι το παιδί ήταν κλεισμένο, όλα τα χρόνια τρέχω και ενδιαφέρομαι», υπογραμμίζει η θεία.

Προηγούμενο άρθροAιτήσεiς – Power Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα και για ΑΦΜ 5 και 6
Επόμενο άρθροΙσχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Αφγανιστάν – Τουλάχιστον 130 νεκροί