Λάρισα: Δεν δίνουν πτυχίο σε φοιτητή επειδή χρωστάει 150 ευρώ για τη φοιτητική εστία

Αν και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του εδώ και 1 χρόνο ένας φοιτητής του πρώην ΤΕΙ Λάρισας, δεν έχει πάρει ακόμη στα χέρια του το πτυχίο. Ένα υπόλοιπο 150 ευρώ για τη φοιτητική εστία, μπλοκάρει την απόκτηση του πολυπόθητου πτυχίου του.

Ο φοιτητής με επιστολή διαμαρτυρίας στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τόνισε πως δεν του δίνουν το πτυχίο του γιατί αδυνατεί να πληρώσει χρήματα για τη φοιτητική εστία.
Ο φοιτητής, Λαυρέντης Κουρελάς, του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του πρώην ΤΕΙ Λάρισας, ο οποίος εργάζεται ως βοηθός ηλεκτρολόγου με την επιστολή του προς τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εκφράζει την αγανάκτηση του γιατί εδώ και δύο εξάμηνα ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας των εστιών τον εμποδίζει να πάρει το πτυχίο του.
Όπως λέει στην επιστολή του αν οι «φοιτητές που δεν πληρώνουν το “χαράτσι” της φοιτητικής μέριμνας απαγορεύεται να ορκιστούν και να πάρουν το πτυχίο τους ακόμα και αν είναι έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών τους».

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο οδηγός του αυτοκίνητου που παρέσυρε την 21χρονη
Επόμενο άρθροΑλ. Τσίπρας: Οι προοδευτικές δυνάμεις να δώσουν βιώσιμες και συμπεριληπτικές λύσεις για το μέλλον του πλανήτη