Σε πλήρη εξέλιξη είναι έρευνες για την φωτιά που εκδηλώθηκε στο εργοστάσιο στη Λαμία το οποίο εμπλέκεται στην υπόθεση της τροφικής δηλητηρίασης μαθητών στην περιοχή.

Στα νέα στοιχεία της υπόθεσης συγκαταλέγεται η ύπαρξη αυτόπτη μάρτυρα την στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ενώ στο μικροσκόπιο της πυροσβεστικής είναι και η πολύ γρήγορη επέκταση της φωτιάς στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, που είχε προμηθεύσει τα σχολικά γεύματα από τα οποία προκλήθηκε μαζική τροφική δηλητηρίαση σε τουλάχιστον 63 μαθητές επτά σχολείων της Λαμίας.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, από την ανάλυση που έγινε σε 10 δείγματα φαγητού βρέθηκε σταφυλόκοκκος.

Στο μεταξύ σε μια από τις φωτογραφίες που παρουσίασε το Live News, μετά από καταγγελία που έλαβε από γονείς, φαίνεται μερίδα φαγητού που παρασκεύασε η συγκεκριμένη εταιρεία και διατέθηκε σε μαθητές, στην οποία βρέθηκε ένα σκουλήκι.

Σε άλλες φωτογραφίες διακρίνεται ένα σάπιο μήλο, ένα άψητο μπιφτέκι και σε μια άλλη σε μερίδα κοτόπουλου φαίνεται ένα κομμάτι από το φτερό της κότας.

Προηγούμενο άρθροΒέροια: «Δεν είχε κανένα σύμπτωμα, ούτε ασπιρίνη έπαιρνε» – Απαρηγόρητοι οι γονείς της 23χρονης Δάφνης που έσβησε ξαφνικά
Επόμενο άρθροΤέλος το πενθήμερο – Πότε έρχεται η εξαήμερη εργασία