Λαμία: Πήγαν μαθητές για rapid χωρίς ενημέρωση των γονιών μας – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

«Πήγαν τα παιδιά μας για rapid, χωρίς να ενημερώσουν κανέναν» ανέφερε μιλώντας στον ρ/σ Focus και στον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη η κ. Μαίρη, εξηγώντας ότι «την περασμένη Παρασκευή, η διεύθυνση του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας, αποφάσισε να πάει δύο τμήματα της Α΄ Λυκείου για rapid test, χωρίς να ωστόσο να δοθεί η συγκατάθεση των γονέων».

«Επέστρεψε το παιδί μου από το σχολείο και μου είπε ότι την 2η ώρα δεν έκαναν μάθημα γιατί το δικό τους και ένα ακόμη τμήμα, τα πήγαν σε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για rapid test. Είχαν κρούσμα στη τάξη και ο διευθυντής θεώρησε σωστό να πάει τα παιδιά για test, χωρίς κανένας γονιός να γνωρίζει το παραμικρό» είπε η κ. Μαίρη.

«Ο διευθυντής του σχολείου ισχυρίστηκε ότι εκτελεί υπουργική απόφαση, ωστόσο δεν ειδοποίησε τους γονείς ούτε στις περιπτώσεις μαθητών και μαθητριών που δεν γνώριζαν το ΑΜΚΑ τους. Γιατί ο διευθυντής δεν ενημέρωσε τους γονείς, όπως γίνεται σε άλλα σχολεία; Με ποιο δικαίωμα υποβλήθηκε το παιδί μου σε ιατρική εξέταση; Μπήκαν στη σειρά και έκαναν το test. Δεν το έκαναν όλα τα παιδιά όμως, δεν είχαν το ΑΜΚΑ τους, αλλά για προφανείς λόγους, κανείς δεν επικοινώνησε με τους γονείς τους. Που είναι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων;  Όταν πηγαίνουν εκπαιδευτική εκδρομή ή περίπατο τα παιδιά μας, ζητούν τη συγκατάθεσή μας, μας ζητούν παντού υπογραφές» σημείωσε.

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΙταλία: Έκρηξη σε διυλιστήριο στην πόλη Λιβόρνο
Επόμενο άρθροΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ υγειονομικού σε αναστολή: Κόλλησα εσκεμμένα για να μπορέσω να επιστρέψω στη δουλειά μου και να ζήσω την οικογένειά μου – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM