Κυριάκος Βελόπουλος: «Οι απειλές Ερντογάν και Κιλιντσάρογλου καταδεικνύουν το ναυάγιο της εξωτερικής πολιτικής του κ. Μητσοτάκη»

Σε δήλωση επι της απειλής πολέμου από τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε ο πρόεδορς της Ελληνικής Λύσης.

Αναλυτικά ο Κυριάκος Βελόπουλος στη δήλωσή τυου αναφέρει:

«Η νέα απειλή πολέμου κατά της Ελλάδας που εκστόμισε ο Ερντογάν αμέσως μετά την λήξη της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ σε συνδυασμό με την δήλωση Κιλιντσάρογλου που απαιτεί στρατιωτική εισβολή σε ελληνικά νησιά «κατά τα πρότυπα της Κύπρου» καταδεικνύουν το ναυάγιο της εξωτερικής πολιτικής του κ. Μητσοτάκη.

«Η σωστή πλευρά της ιστορίας» στην οποία αναφέρεται ο πρωθυπουργός, οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή και επιβεβαιώνει τους φόβους της Ελληνικής Λύσης ότι η εξωτερική πολιτική κινείται στη γραμμή των ΗΠΑ και όχι του εθνικού συμφέροντος.

Ο δε Ερντογάν να γνωρίζει ότι απέναντι του θα βρει τον λαό που βρήκε και το «ίνδαλμα» του ο Μουσολίνι και όχι την «παθητική στάση» των εκάστοτε κυβερνήσεων».

Προηγούμενο άρθροΑνδρέας Νικολάου: ” Η Τροφοφαρμακευτική επιδημία είναι επινόηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων και έχει στόχο έχουν την εξόντωση της ανθρωπότητας.Η covid-19 δεν είναι παρά μία συμπληρωματική επίθεση”.
Επόμενο άρθροΟ καιρός σήμερα 02/07 στη Μακεδονία και τη Θράκη